Test de veiligheid van uw mensen, processen en technologie met ethical assessments

Veel organisaties denken dat ze al hun data en systemen goed beveiligd hebben. Helaas valt dat in de praktijk vaak tegen. En met de huidige uitdagingen, risico’s en wetgeving (GDPR/AVG) op het gebied van ICT- en datasecurity kunt u zich eigenlijk geen incident veroorloven.

Het testen en evalueren van uw securitybeleid en securitymaatregelen maakt het verschil tussen schijnveiligheid en echte veiligheid. Want goede security tests leveren vaak waardevolle inzichten op waarmee u uw beveiliging verder kunt versterken en security-incidenten kunt voorkomen.

Daarom bieden wij bij KPN ethical assessments: passende oplossingen op het gebied van security testing. Oplossingen waarbij ethical hackers zowel uw ICT-infrastructuur en bedrijfssoftware (technologie) als uw medewerkers (mensen en processen) testen.

Onze ethical assessments voor security testing

Penetration Testing

Tijdens een penetration test zoeken de ervaren ethical hackers van KPN’s REDteam de zwakke plekken en securitykwetsbaarheden in uw ICT-infrastructuur.

Social Engineering

Hoe goed houden uw medewerkers zich aan uw securitybeleid? Met behulp van social engineering en een phishing-test brengen wij eventuele risico’s in kaart.

Code Review

Met Code Review van KPN onderzoeken onze securityspecialisten de broncode van bedrijfseigen software in uw ICT-infrastructuur regel voor regel op eventuele kwetsbaarheden.


Whitepaper: Veilig digitaal zakendoen

Lees in onze whitepaper ‘Veilig digitaal zakendoen’ hoe u uw bedrijfscontinuïteit beschermt bij bijvoorbeeld een DDoS-aanval.

Download whitepaper

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van security testing?

Neem contact met ons op