Ontdek hoe uw securitybeleid nageleefd wordt

Uw medewerkers zijn waarschijnlijk de zwakste schakel in uw securitybeleid. Want hoe herken je een zakelijke phishing mail? Hoe reageren ze op een ‘klant’ die aan de telefoon continu om vertrouwelijke gegevens vraagt? En hoe gaan ze om met het vernietigen van gegevens?

Met Social Engineering van KPN toetsen onze ethical hackers uw medewerkers en krijgt u antwoord op deze en andere vragen.

Hoe werkt Social Engineering van KPN?

De ethical hackers van ons REDteam bespreken en toetsen diverse scenario’s om de grenzen van het vertrouwen van uw medewerkers op te zoeken en zo ver mogelijk binnen te dringen in uw organisatie. Eén van die scenario’s is een gecontroleerde phishing-test.

Daarna krijgt u een duidelijke rapportage met inzicht in hoeverre uw securitybeleid door uw medewerkers wordt nageleefd en waar er nog kansen liggen om de security van uw organisatie verder te versterken. Zo worden securityrisico's duidelijk, en kunt u uw medewerkers hiervan bewust maken.Daarom Social Engineering van KPN


  • Inzicht
    U krijgt inzicht in hoeverre uw securitybeleid wordt nageleefd door de zwakste schakel in uw beveiliging: uw medewerkers.
  • Advies
    U ontvangt een duidelijke rapportage met de bevindingen, de risico’s die u loopt én advies over de maatregelen die u kunt treffen om uw securitybeleid verder te versterken.
  • Ervaring
    De social engineering-scenario’s en phishing-test worden uitgevoerd door de ervaren ethical hackers van KPN’s world-class REDteam.

Factsheet: PenTesting

Social Engineering is één van onze ethical assessment-methoden, naast Penetration Testing en Code Review. Lees meer over Pentest in onze factsheet.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Social Engineering voor uw organisatie?