Wat is Red Teaming?
Simuleer een cyberaanval

Bij Red Teaming simuleert een team van ethische hackers cyberaanvallen. Zij doen hetzelfde als cybercriminelen, maar dan voor een goed doel: preventief gaten opsporen in de beveiliging. KPN Security heeft hiervoor een eigen KPN Red Team. Deze hackers breken op verzoek in bij bedrijven en organisaties. Vervolgens stellen zij een stappenplan op om de gevonden kwetsbaarheden te dichten.

Hoe waterdicht zijn jouw systemen en applicaties? Wacht niet tot het te laat is. Maak een afspraak voor een simulatie of bespreek de mogelijkheden met onze security experts.

simulatie

Simulatie

Ons Red Team simuleert een aanval van buitenaf.

analyse

Analyse

Na de aanval analyseren we de resultaten en kwetsbaarheden.

plannen

Stappenplan

Deze analyse leidt tot een stappenplan voor verbetering.

uitrollen

Executie

We rollen nieuwe security maatregelen voor je uit.Durf jij het aan?
Neem het op tegen de beste hackers ter wereld

KPN Security heeft een eigen Red Team met veel ervaring op gebied van ethical hacking. In 2019 wonnen onze ethische hackers van SectorC zelfs de cyberlympics en werden zo wereldkampioen. Het jaar daarop eindigden ze op een knappe 3e plaats in hun strijd tegen de beste hackersteams ter wereld.

Durft jouw bedrijf het op te nemen tegen onze wereldkampioenen? Ontmoet onze project leads, white hat hackers, malware-experts, social engineers en bewakingsspecialisten. Maak nu een vrijblijvende afspraak met onze security adviseurs. En bespreek de mogelijkheden red teaming en ethical hacking samen met jouw bedrijf.

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met ons security team

Neem contact op