Uw netwerk veilig door goede beveiliging van uw (mobiele) apparaten

Veel ‘traditionele’ security-oplossingen zoals (managed) firewalls, inbraakdetectie- en preventiesystemen zijn primair gericht op het beveiligen van uw ICT-infrastructuur: netwerken, servers en applicaties. Maar goede security vraagt tegenwoordig om een balans in technologie, processen en mensen. Alleen uw technologie beveiligen is niet meer voldoende.

Uw mensen, en dan met name de apparaten of ‘endpoints’ die ze gebruiken, zijn vaak de zwakke plek in uw beveiliging. Grote security-bedreigingen zoals malware, ransomware en phishing zijn erop gericht om via de endpoints van uw medewerkers toegang te krijgen tot uw netwerken of applicaties en daar schade aan te richten en data te stelen en/of gijzelen. Met alle gevolgen van dien voor uw organisatie.

Endpoint security is een discipline waarbij technologie in combinatie met de kennis en kunde van onze experts wordt ingezet om de endpoints (servers, laptops, desktops, mobiele telefoons en tablets) in de IT-infrastructuur te beveiligen tegen allerhande dreigingen waaronder malware, data-diefstal en het misbruikern van kwetsbaarheden in het systeem. Door de inrichting van uw endpoint security aan KPN toe te vertrouwen bent u er zeker van dat uw endpoints goed beveiligd zijn tegen hedendaagse dreigingen.

Whitepaper: De beste bescherming tegen ransomware

Ransomware is één van de grootste cyberbedreigingen van dit moment. In onze whitepaper leest u hoe u uw organisatie hier maximaal tegen kunt beveiligen.

Download whitepaper

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
endpoint protection?

Of lees meer over endpoint protection in onze blogs