Bescherm uw organisatie tegen malware en andere cyberdreigingen

Veel ‘traditionele’ security-oplossingen zoals (managed) firewalls, inbraakdetectie- en preventiesystemen zijn primair gericht op het beveiligen van uw ICT-infrastructuur: netwerken, servers en applicaties. Maar goede security vraagt tegenwoordig om een balans in technologie, processen en mensen. Alleen uw technologie beveiligen is niet meer voldoende.

Uw mensen, en dan met name de apparaten of ‘endpoints’ die ze gebruiken, zijn vaak de zwakke plek in uw beveiliging. Grote security-bedreigingen zoals malware, ransomware en phishing zijn erop gericht om via de endpoints van uw medewerkers toegang te krijgen tot uw netwerken of applicaties en daar schade aan te richten en data te stelen en/of gijzelen. Met alle gevolgen van dien voor uw organisatie.

Met Endpoint Protection van KPN zetten wij technologie in combinatie met de kennis en kunde van onze experts in om uw endpoints (servers, laptops, desktops, mobiele telefoons en tablets) in de IT-infrastructuur goed te beveiligen tegen allerhande dreigingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan malware, data-diefstal en het misbruiken van kwetsbaarheden in het systeem.

Daarom Endpoint Protection van KPN


  • Kennis, ervaring en expertise
    Met 24/7 professionele bescherming nemen onze experts uw zorgen uit handen.
  • Maandelijkse rapportage
    Weet wat gebeurt op uw systemen en apparaten, en houd zo controle en overzicht.
  • Bewezen technologie
    Geschikt voor Windows-, MacOS- en Linuxbesturingssystemen.

Whitepaper: De beste bescherming tegen ransomware

Ransomware is één van de grootste cyberbedreigingen van dit moment. In onze whitepaper leest u hoe u uw organisatie hier maximaal tegen kunt beveiligen.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
endpoint protection?


Of lees meer over endpoint protection in onze blogs