Informatiebeveiliging

Uw data veilig verzenden en veilig en volledig backuppen

Op het gebied van data- en informatiebeveiliging geldt strenge wet- en regelgeving. Voldoet u daar als organisatie niet aan? Dan loopt u kans op hoge boetes. Daarnaast is zonder goede data security de kans groter dat u te maken krijgt met een datalek, met alle negatieve gevolgen zoals fraude en reputatieschade van dien.

Onderzoek toont aan dat meer dan 90 procent van de datalekken begint met een phishingaanval. Schadelijke software die via de mail verspreid wordt kan ervoor zorgen dat uw data gegijzeld of zelfs gestolen wordt. Veilig e-mail ontvangen én verzenden is dus cruciaal voor uw data security. Maar daarnaast is het ook belangrijk om uw data goed te backuppen, zodat als er iets gebeurt de continuïteit van uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt.

Bij KPN kennen we de uitdagingen en risico’s op het gebied van data security. Daarom vertellen wij u graag meer over onze passende oplossingen voor veilige e-mailcommunicatie en data-backup.

Onze oplossingen voor data veilig verzenden

data security

Email Security

Email Security van KPN combineert diverse geavanceerde verdedigingsmethoden om zowel bekende als onbekende bedreigingen zoals spam en phishing te blokkeren voordat ze uw inbox bereiken.

data security

Aangetekend Mailen

Verstuur belangrijke documenten goedkoop en veilig digitaal met de zekerheid en juridische rechtsgeldigheid van aangetekende post. Ontdek de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

data security

Encryptie

Met behulp van encryptie kunnen uw medewerkers eenvoudig e-mails en bestanden versleutelen en op een veilige manier verzenden. Via een mailprogramma of via een webbrowser.

Onze oplossing voor data veilig backuppen en verifiëren

data security

Backup Online

Met een actuele, veilige en volledige backup gaat uw data nooit verloren, wat er ook gebeurt. Met Backup Online worden uw gegevens zowel op uw eigen locatie als in de KPN Cloud veiliggesteld.

data security

Digitale Handtekening

Verstuurt u facturen, contracten of andere documenten ter ondertekening? Laat de ontvanger direct een digitale handtekening zetten en versnel uw
administratieve proces.


Lees meer over informatiebeveiliging in onze blogs

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van data security?

Neem contact met ons op