Uw organisatie weer zo snel mogelijk back in business na een calamiteit

Incidenten zoals IT-storingen, cybercriminaliteit, brand, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw bedrijfscontinuïteit en kunnen vervelende gevolgen hebben. Maar helaas zijn ze nooit helemaal uit te sluiten. Krijgt uw organisatie te maken met zo’n incident? Dan is het belangrijk om weer zo snel mogelijk up and running te zijn.

Met Disaster Recovery van KPN krijgt u de middelen en procedures aangeboden om uw downtime tot een minimum te beperken en uw (cruciale) IT-systemen weer zo snel mogelijk te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen en toetsen van businesscontinuïteitsplannen, het faciliteren van uitwijklocaties voor systemen, werkplekken en/of telefonie en het back-uppen, repliceren en herstellen van uw data.

Meer weten?

KPN’s Disaster Recovery Services (DRaaS) biedt u oplossingen voor systeemuitwijk, werkplekuitwijk en telefonie-uitwijk.

Hoe onze klanten Disaster Recovery inzetten


Daarom Disaster Recovery van KPN


  • Business continuity
    Uw organisatie is zo snel mogelijk weer productief en bereikbaar na een calamiteit.
  • Beperk downtime en dataverlies
    Met behulp van een actuele schaduwomgeving in een geavanceerd en streng beveiligd datacenter en een geavanceerde point-in-time herstelmethode.
  • Professionele ondersteuning
    Ontvang ondersteuning van onze professionals bij het implementeren van uw Disaster Recovery-maatregelen.Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Disaster Recovery-maatregelen of Disaster Recovery as a Service (DRaaS)?

Neem contact met ons op