We willen graag dat u met een goed gevoel weggaat. We helpen u met het regelen van uw opzegging.

Hebt u een klacht over de service van KPN Zakelijk?

Wij willen dat u zonder problemen uw product of dienst kunt gebruiken. Bent u niet tevreden en wilt u een klacht indienen? Dan horen wij dat graag. Wij doen er alles aan om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. 

Toch opzeggen?
We helpen u graag telefonisch verderBel ons

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zodra er een medewerker beschikbaar is.

  • Geen wachtrij
  • Geen keuzemenu
  • Direct de juiste medewerker aan de lijn
bel ons

Meer informatie over opzeggen

Wanneer u liever online wilt opzeggen, dan kunt u dit doen via ons online formulier. De verwerking hiervan duurt dan 2 tot 3 weken.

U wordt teruggebeld met een anoniem nummer wanneer wij het formulier in behandeling nemen. De opzegtermijn gaat in nadat wij dit telefonisch aan u bevestigd hebben.

Uw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is uw initiƫle contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.
Voor elk nieuw abonnement gaat u een contract aan voor onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Na afloop van deze 1 of 2 jarige periode wordt het contract automatisch maandelijks verlengd. Houd dan rekening met 1 maand opzegtermijn. Wilt u binnen de contractsperiode uw abonnement opzeggen? Dan is het mogelijk dat er een afkoopsom in rekening wordt gebracht.
Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Als de eigenaar van een eenmanszaak is overleden, kan het contract worden opgezegd. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Zakelijke Klantenservice te bellen op telefoonnummer 0800-0403.

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.


U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.