Stoppen bedrijf of faillisement

Wij helpen u graag bij het verwerken van de opzegging. Wellicht kunnen onderstaande opties daarbij helpen.

Wilt u het contract overzetten naar een ander bedrijf?

Dan dient er een contractovername te worden uitgevoerd. Zo zorgt u ervoor dat er geen dienstonderbreking is en er geen belangrijke gegevens verloren gaan.

Wilt u het contract overzetten naar privé?

Wanneer u uw contract wegens het stopzetten van het bedrijf wilt overzetten naar privé, dan is dit eenvoudig online zelf te regelen.

Wat te doen bij faillisement?

Uw bewindvoerder of curator kan dan contact opnemen met het KPN Faillissementsteam op telefoonnummer 050-5882002.

Wilt u toch opzeggen?

Dan helpen wij u graag telefonisch verder
  • Wij zijn iedere dag van 8:00 tot 20:00 uur gratis bereikbaar
  • Uw opzegging is direct geregeld
Toon telefoonnummer

Meer informatie over opzeggen

Als uw contract is afgelopen, loopt deze voor onbepaalde tijd door en is elke maand opzegbaar. Als u 1 maand voor het einde van de looptijd van uw contract opzegt, wordt uw contract opgeheven en niet verlengd.
Voor elk nieuw abonnement gaat u een contract aan voor onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 jaar. Na afloop van deze periode wordt het contract automatisch maandelijks verlengd. Houd dan rekening met 1 maand opzegtermijn. Wilt u binnen de contractsperiode uw abonnement opzeggen? Dan is het mogelijk dat er een afkoopsom in rekening wordt gebracht.

Kan ik mijn telefoonnummer behouden?

Geef bij uw nieuwe aanbieder duidelijk aan welke nummers u wilt behouden. Uw nieuwe aanbieder zorgt ervoor dat u uw telefoonnummers behoudt en dat u op de betreffende nummers bereikbaar blijft.

Kan ik mijn IP-adressen behouden?

IP-adressen zijn niet overdraagbaar naar een nieuwe aanbieder. Bij uw nieuwe aanbieder vraagt u nieuwe vaste IP-adressen aan.

Kan ik mijn e-mailadressen behouden?

U kunt uw aanbieder gebonden e-mailadressen (bijvoorbeeld klant@KPNmail.nl) niet meenemen naar uw nieuwe aanbieder. Uw e-mailadressen en bijbehorende e-mailboxen blijven actief tot maximaal één maand na beëindiging van uw contract. Hiermee bent u in de gelegenheid uw e-mail te migreren.

Kan ik mijn Zakelijk Pinnen behouden?

Maakt u gebruik van Zakelijk Pinnen? Na opzegging van uw Ondernemerspakket Internet en Bellen is veilig en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand niet meer mogelijk.

Kan ik mijn Alarm behouden?

Hebt u een Zakelijk Alarm ingesteld als onderdeel van het Ondernemerpakket? Bij opzegging van het pakket zijn wij genoodzaakt ook het Zakelijk Alarm af te sluiten. Gevolg hiervan is dat de alarmmeldingen voor een brandalarm of inbraakalarm op non-actief worden gesteld.

Blijft mijn huidige apparatuur werken?

Zakelijk Vast Bellen: Veel apparatuur zoals analoge telefoontoestellen, faxen, frankeermachines, deuropeners, pin- en alarmvoorzieningen werken alleen op een traditionele telefoonlijn. Stapt u over van traditionele vaste telefonie naar bellen over internet? Dan werken deze apparaten en diensten mogelijk niet meer.

Zakelijk Internet: Sommige PIN- en Alarmvoorzieningen werken alleen via traditionele telefoonlijn. Stapt u over naar een andere aanbieder met Zakelijk Internet? Dan werken deze diensten mogelijk niet meer.

Hoe kan ik mijn appartuur van Ondernemerspakket retourneren?

Volg de instructie in de e-mail en bevestigingsbrief en retourneer de geleende apparatuur.

Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van het contract verstreken is. Is dit nog niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan kunnen wij een afkoopsom berekenen. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Als de eigenaar van een eenmanszaak is overleden, kan het contract worden opgezegd. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Zakelijke Klantenservice te bellen op telefoonnummer 0800-0403.