Microsoft Teams via KPN

Overal eenvoudig en flexibel samenwerken in de cloud

Microsoft Teams is het platform waar samenwerken centraal staat en waarop alle communicatie samenkomt. MS Teams vergroot de productiviteit van de moderne medewerker door alle essentiële applicaties binnen één veilige en vertrouwde omgeving beschikbaar te maken. Door middel van chat, bellen, vergaderen en bestanden delen kunnen uw medewerkers overal en altijd met elkaar samenwerken. Alle Office 365 applicaties zijn volledig geïntegreerd in Teams; het is de centrale hub binnen de moderne werkplek. MS Teams van KPN is bovendien een volwaardige telefonieoplossing met uitgebreide contactcenter mogelijkheden.

MS Teams

Hoe werkt MS Teams?

Met MS Teams kunt u samenwerken met mensen van binnen én buiten uw organisatie terwijl u via chat, telefonie en conferencing live in verbinding staat. Alle Microsoft Officeprogramma’s die u gewend bent om te gebruiken zijn binnen MS Teams toegankelijk. Het delen, bewerken en gezamenlijk opstellen van documenten kan direct vanuit MS Teams. Bestanden worden op SharePoint opgeslagen waardoor de laatste versies altijd beschikbaar zijn voor ieder teamlid. Voor het gebruik van Teams is een Office 365-account met het juiste licentieplan nodig. Bent u geïnteresseerd in MS Teams, wilt u meer zien of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

De voordelen van MicrosoftTeams

Bundelen van informatie op één plaats

MS Teams zorgt er voor dat informatie niet langer versnipperd is binnen de organisatie door alles samen te brengen op één locatie. Hierdoor heeft iedereen die daartoe bevoegd is altijd toegang tot uw belangrijke informatie en documentatie.

Efficiënt combineren van applicaties

Al uw meestgebruike applicaties op één plek waardoor u minder vaak hoeft te schakelen tussen verschillende applicaties.

Voldoet aan de Europese privacyrichtlijnen

MS Teams maakt gebruik van Office365 als cloudoplossing en is daarmee uitstekend beveiligd en compliant met de Europese privacyrichtlijnen


Daarom Microsoft Teams via KPN


  • Kostenbesparend
    U bespaart de kosten van een telefooncentrale door over te stappen naar Teams met telefonie.
  • Flexibiliteit
    Teams werkt op alle devices, hierdoor werkt ieder type medewerker op zijn manier samen.
  • Moderne werkplek
    Teams biedt een moderne, future-proof werkplek waar iedereen direct met elkaar in contact staat.Wilt u meer informatie over MS Teams?
Wij helpen u graag!