Werk overal samen vanuit de cloud

Microsoft Teams is het platform waar samenwerken centraal staat en waarop alle communicatie samenkomt. MS Teams vergroot de productiviteit door alle essentiële applicaties binnen één veilige en vertrouwde omgeving beschikbaar te maken. Door middel van chat, (video)bellen, vergaderen en bestanden delen kunnen uw medewerkers overal en altijd met elkaar samenwerken. Daarnaast zijn alle Office 365 applicaties volledig geïntegreerd. Daarom is Teams een belangrijk onderdeel van de Modern Workplace.

MS Teams van KPN is bovendien een volwaardige telefonieoplossing met uitgebreide contactcenter mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Kom alles te weten over Microsoft Teams in ons whitepaper.

Daarom Microsoft Teams via KPN


  • Naadloze integratie met Microsoft 365​
    Al uw office applicaties op één plek en chat, (video)bellen en vergaderen vanuit dezelfde omgeving.
  • Eenvoudig delen en slim samenwerken​
    Informatie is niet langer versnipperd binnen de organisatie en voor iedereen met de juiste bevoegdheid toegankelijk.
  • Uitbreidbaar en gepersonaliseerd
    Voor iedereen een persoonlijke werkomgeving, met geïntegreerde apps en oplossingen van derden.

Hoe werkt MS Teams?

Met MS Teams kunt u samenwerken met mensen van binnen én buiten uw organisatie terwijl u via chat, telefonie en conferencing live in verbinding staat. Alle Microsoft Officeprogramma’s die u gewend bent om te gebruiken zijn binnen MS Teams toegankelijk. Het delen, bewerken en gezamenlijk opstellen van documenten kan direct vanuit MS Teams. Bestanden worden op SharePoint opgeslagen waardoor de laatste versies altijd beschikbaar zijn voor ieder teamlid. Voor het gebruik van Teams is een Office 365-account met het juiste licentieplan nodig.

Slimme telefonie in de Microsoft 365-Cloud

KPN biedt MS Teams aan als volwaardige telefonieoplossing: Cloud Communications Microsoft Teams. Binnen deze beheerde dienst verrijken we de standaard Microsoftsoftware met speciale toevoegingen, zoals de koppeling met het telefonienetwerk, een begeleid implementatietraject, de integratie met de benodigde infrastructuur, de koppeling met opties zoals telefonistenbedienposten en contactcenters en een service level agreement (SLA). Ook leveren we de benodigde Microsoft licenties en randapparatuur.

KPN levert Microsoft Teams als onderdeel van Cloud Communications. Hierdoor is de dienst makkelijk aan te passen en uit te breiden aan uw wensen en niet onnodig kostbaar.

Compleet beheerde werkplek

In veel organisaties werken verschillende generaties en type medewerkers intensief samen aan het succes van een bedrijf. Vaak ook verspreid over verschillende locaties. Dit vereist een optimale werkplek die is afgestemd op het individu en toegang biedt tot de business apps die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Veilig, betrouwbaar en bovenal eenvoudig in gebruik. Ondek de mogelijkheden met de Modern Workplace.

Bekijk webinars over Microsoft Teams


Teams en Anywhere 365

Cloud Communications, Microsoft Teams, Anywhere 365... Waar staan de termen voor, en belangrijker: wat betekenen ze voor u? Koppel applicaties eenvoudig met deze tips.

Microsoft Teams Calling

Wat betekent de komst van Teams voor bedrijven? Hoe deelt u veilig bestanden met stakeholders? Haal straks alles uit Microsoft Teams.

Wilt u meer informatie over MS Teams?
Wij helpen u graag

Of lees meer in één van onze blogs