De nieuwe werkplek van KPN

Voor iedereen en altijd up-to-date

Met de werkplek van KPN hebt u voor elke medewerker een passende werkplek, zonder omkijken naar het beheer. Voor Grootzakelijk of MKB. Uw medewerkers beschikken hiermee altijd over de laatste versie van Microsoft Windows en de Microsoft Office-applicaties. Hierdoor kunnen zij altijd en overal (samen)werken. Dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen kunnen uw medewerkers elke dag weer zorgeloos het maximale uit hun werkdag halen!

De werkplek voor Grootzakelijk

Wilt u ook dat al uw medewerkers elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen? KPN Modern Workplace is een beheerde en flexibele, op Microsoft 365-gebaseerde, werkplek die geschikt is voor iedereen. Met intelligente beveiliging die altijd up-to-date is. Zo kan iedereen binnen uw organisatie altijd en overal veilig samenwerken. Deze werkplek is geschikt voor bedrijven met meer dan 149 werknemers.

De werkplek voor het MKB

Of uw medewerkers veel op kantoor werken of onderweg zijn, altijd en overal toegang tot hun bestanden en e-mail werkt een stuk prettiger. Met MKB Werkplek, gebaseerd op Microsoft 365, heeft u een volledig ontzorgde werkplek voor u en uw medewerkers. De werkplek wordt voor u beheerd, is altijd up-to-date en overal toegankelijk. Zo kunnen u en uw medewerkers nog slimmer samenwerken. Deze werkplek is geschikt voor bedrijven met 5-149 werknemers.

De voordelen van de werkplek van KPN

  • Slim en effectief samenwerken
    Dankzij de slimme oplossingen van Microsoft kunnen uw medewerkers locatie onafhankelijk op innovatieve manieren samenwerken.
  • Intelligente beveiliging
    Dankzij de intelligente beveiliging van uw bedrijfsmiddelen kunnen uw medewerkers zorgeloos hun werk uitvoeren.
  • Beheerde werkplek
    Dankzij het uitbesteden van het beheer van uw werkplekken bent u altijd zeker van 24/7 support en de laatste security instellingen op uw werkplekken.

Wilt u meer informatie over de nieuwe KPN Werkplek?  
Wij helpen u graag.