Kleinzakelijk Sim Only

Nog niet toe aan een nieuwe mobiele telefoon? Ook met uw huidige toestel geniet u van de betrouwbare mobiele abonnementen van KPN. Kies een Kleinzakelijk Sim Only abonnement bij KPN. U krijgt 1 vast maandbedrag waardoor u weet waar u aan toe bent. Door middel van een professionele voicemail kunt u uw klanten en partners goed van dienst zijn. Benieuwd of de simkaart in uw huidige toestel past? Met de 3-in-1 SIM-kaart heeft u altijd de juiste maat voor uw telefoon.

Bekijk Sim Only abonnementen

Sim Only bundels van KPN

Van eindeloos internetten tot het verzenden van een paar appjes. Onbeperkt bellen met klanten of alleen de noodzakelijke belletjes. Met de Sim Only bundels van KPN kiest u zelf de grootte van uw abonnement.

Internetbundel 0GB 2 GB 5 GB 15 GB 50 GB 100 GB*
Bel/sms bundel 150 bel/sms Onbeperkt

*Kies voor een bundel met 100GB (of 200GB in combinatie met KPN Compleet) en gebruik uw abonnement in de hele EU, VS en Canada. Bel vanuit NL naar de EU, VS en Canada. Inclusief ToestelVerzekering Totaal voor uw telefoon.

Altijd een passend abonnement

Geen zorgen
Met 15 GB en onbeperkt bel/sms

Oneindig bellen, mailen, whatsappen of sms'en. U let niet graag op het aantal resterende belminuten of mb's. Een mobiel abonnement moet vooral zorgeloos zijn. Daarom biedt KPN abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en en tot 100 GB aan internet.

27,-/mnd

Lekker voordelig
Met 5 GB en 150 bel/sms

Niet altijd bellen of whatsappen. U kunt ook een dagje zonder telefoon. Een mobiel abonnement moet vooral gemakkelijk en voordelig zijn. KPN biedt ook kleinere bundels aan zodat u nooit te veel betaald.

22,04/mnd

Toch liever een ander abonnement?

Hebt u toch behoefte aan een ander abonnement? Voor iedereen is er een passend abonnement.

Bekijk Sim Only abonnementen

Aan de slag met een nieuwe telefoon

Is uw huidige telefoon toch aan vervanging toe? Of simpelweg één van de nieuwste modellen aanschaffen. Alle telefoons zijn te combineren met de flexibele abonnementen van KPN. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje naar het uitgebreide assortiment aan telefoons.

Kan ik mijn abonnement al verlengen?

Breid uw abonnement uit

Extra bundels

Koop eenmalig extra MB's, minuten en sms'jes voor binnen en buitenland.

Spotify Premium

Voeg Spotify Premium voor € 7,24 per maand toe aan uw mobiele abonnement.

Toestelverzekering

Sluit gemakkelijk een toestelverzekering af tegen schade, verlies of diefstal.Combineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

  • Elke maand extra korting op uw abonnement
  • Meer data en belminuten
  • Korting op bijvoorbeeld Netflix, Spotify en beveiligingssoftware

Veelgestelde vragen

Hebt u een nieuwe SIM-kaart nodig voor uw KleinZakelijk Mobiel abonnement? Bestel eenvoudig een nieuwe SIM-kaart via MijnKPN of bezoek een van onze winkels.

Vraag SIM-kaart aan
  • In Nederland en in de hele EU automatisch uw snelheid voor de rest van de maand verlaagd als uw MB-bundel op is (64 Kb/s download en 32 Kb/s upload). Met een Extra Bundel internet u verder op de 4G snelheid die je gewend bent.
  • Bent u door je minuten en sms’jes heen? Dan betaalt u in Nederland en in de hele EU Europa hetzelfde buitenbundeltarief. Belt u buiten uw bundel, dan kost dat € 0,23 per minuut en een sms sturen buiten uw bundel kost € 0,07 per sms.
  • U ontvangt een sms-bericht als u 50% en 75% en 100% van uw MB-tegoed verbruikt hebt.
  • Minuten, sms’jes en MB’s die u over hebt, kunt u niet meenemen naar de volgende maand.
  • U kunt uw telefoon abonnement één keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen maar nooit lager dan het abonnement waarop u bent ingestapt.
  • Gebruik buiten Europa gaat niet uit uw abonnement. Er gelden hogere tarieven, bijvoorbeeld in landen buiten EU. Bekijk hier de tarieven per land.
  • Het tarief van uw abonnement of bundel wordt jaarlijks op 1 oktober aangepast met de inflatiecorrectie van de CBS Consumentenprijsindex. De aanpassing is alleen van toepassing als op 1 oktober meer dan 3 maanden van uw contract verstreken zijn. Als de CBS Consumentenprijsindex negatief is zullen de prijzen niet worden aangepast.

Uw gegevens wijzigen doet u eenvoudig in MijnKPN. Als u uw contract wilt laten overnemen, kunt u dat regelen in één van onze winkels.

Naar MijnKPN

Telefonisch bestellen?

Onze KPN experts helpen u.

Laat uw gegevens achter. Wij bellen u de eerstvolgende werkdag terug.

Laat gegevens achter

Telefonisch bestellen?

×