Nóg beter zakendoen
Met zakelijke mobiele oplossingen van Samsung

Voor de zakelijke gebruiker biedt Samsung oplossingen om gemakkelijker, sneller en beter te kunnen ondernemen. Deze oplossingen zitten vaak al gratis en voor niets bij je Samsung toestel, handig toch? Wij bij KPN vinden van wel! Notities gemaakt, maar deze weer moeten overtypen op je laptop? Of een toestel voor een nieuwe medewerker handmatig voorzien van jouw bedrijfsapps? Allemaal verleden tijd. Met bijvoorbeeld Samsung Dex sluit je eenvoudig je smartphone aan op je laptop en ga je door waar je gebleven bent.

Samsung
Ruggedized smartphones

Speciale zakelijke smartphones die tegen een stootje kunnen.

Samsung
DeX

Je smartphone als laptop gebruiken.

Samsung
Knox

Eenvoudig beheer van al je toestellen.

Ruggedized smartphones
Samsung Galaxy Xcover-serie

De Xcover serie van Samsung kan wel tegen een stootje en is daarom geschikt voor beroepen in de bouw. Met een extra sterke omhulzing en een antslipafwerking voor meer grip blijven de smartphones in uitstekende staat. Verder heeft Xcover serie een verbeterde touch-herkenning waardoor je zelfs met handschoenen de smartphone kunt gebruiken.

Samsung Galaxy
Xcover5

 • 6,3 inch beeldscherm
 • 64GB opslag
 • 3 camera's
 • 4050mAh batterij

Samsung Galaxy
Xcover Pro

 • 6,3 inch beeldscherm
 • 64GB opslag
 • 3 camera's
 • 4050mAh batterij

Samsung DeX
Gebruik je smartphone als laptop

Mobile-only werken wordt steeds meer de toekomst. Werkapplicaties komen meer en meer beschikbaar voor smartphones, wat het dynamisch werken ten goede komt. Om het 'atijd en overal kunnen werken' te ondersteunen heeft Sasmung DeX ontwikkeld.

Met DeX sluit je eenvoudig een smartphone aan een beeldscherm. Je mobiele applicaties worden getoond op het beeldscherm en je kan zorgeloos verder werken, handig! Met DeX kan je de IT-kosten op de lange termijn verlangen en het bevordert de productiviteit en effectiviteit van de medewerkers.

Samsung DeX toestellen

Samsung Knox
Eenvoudig je gegevens beschermen

Samsung Knox is ideaal voor zakelijk gebruik. Om bedrijfsgegevens te kunnen beschermen, voegt het een extra beveiligingsdimensie toe aan besturingssysteem Android. Samsung Knox beveiligt mobiele apparaten via de volgende vijf modules:

 • Knox Configure
 • Knox Manage
 • Knox Mobile Enrollment
 • Knox E-FOTA
 • Knox Platform for Enterprise

Knox Configure

Met Knox Configure is het instellen van alle functionaliteiten, verbindingen en toestelinterface een fluitje van een cent. Zo kan je bijvoorbeeld een toestel zo instellen dat deze alleen voor zakelijke doeleinden gebruikt kan worden.

Knox Manage

Knox Manage is een EMM-oplossing. Een Enterprise Mobility Management oplossing houdt in dat vanuit 1 centrale beheeromgeving mobiele toestellen uitgerold worden. Met Knox Manage wis je op afstand apparaten, push je direct applicaties door naar je werknemers en stel je profielen in.

Knox Mobile Enrollment

Met Knox Mobile Enrollment is het handmatig uitrollen van profielen voor toestellen verleden tijd. Nieuwe werknemers hoeven alleen maar het toestel aan te zetten, en het juiste profiel wordt automatisch ingeladen.

Knox E-FOTA

Om te zorgen dat alle toestellen van de juiste updates voorzien zijn, is er Knox E-FOTA. Hiermee kan de beheerder op afstand de updates doorvoeren, zodat je apparaten altijd veilig en up-to-date zijn.

Knox Platform for Enterprise

Zakelijk scheiden van privé? Met Knox Platform for Enterprise worden deze gegevens apart opgeslagen in zogenoemde 'containers'. Zo heb alleen jij toegang tot zakelijke apps, mails en bestanden.

Heeft u vragen?
Productvragen of technische ondersteuning nodig? Bel met de zakelijke helpdesk van Samsung via 0800-3909900.
Kies jouw Zakelijke Samsung smartphone