MB's delen met de MijnKPN app

Meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres? Deel makkelijk MB’s met elkaar in de MijnKPN app.

 • Deel tot 50 GB /mnd met meerdere KPN mobiel abonnementen op één adres
 • Deel mb's uit je Zakelijk Mobiel Abonnement met een consumenten Mobiel Abonnement
 • Bespaar samen met je partner, huisgenoot of kind op jullie mobiele kosten
 • Profiteer optimaal met een 0 GB abonnement door data te delen
 • Ook mogelijk om automatisch MB's te delen (alleen in de MijnKPN app)
Deel MB's via MijnKPN Bekijk Sim Only

Automatisch MB's delen

Heb je de nieuwste versie van de MijnKPN app (vanaf 6.6.0)? Dan kan je vanaf nu automatisch MB’s delen. Stel eenmalig in hoeveel en met wie je MB's wilt delen. Daarna hoef je niets meer te doen. Elke keer als je nieuwe maandbundel start, worden de MB’s automatisch gedeeld. Makkelijk toch?!

Zo makkelijk is MB's delen

Je kunt automatisch of eenmalig MB's delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres, zowel op je mobiel als met een tablet. Ideaal voor je kind, partner of huisgenoot. Je deelt MB's met wie je in huis woont. Zo zit er nooit iemand zonder data!

Start nu met MB's delen

Je kunt MB's delen met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres. Zowel met zakelijke, als consumenten abonnementen. Zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt.

Inloggen

Log in bij MijnKPN en kies voor MB's delen.

Automatisch MB's delen

Met automatisch MB’s delen hoef je na het instellen zelf niets meer te doen. Kies voor ‘Automatisch’. Selecteer de hoeveelheid MB’s en met wie je ze elke maand wilt delen. Klik tenslotte op 'Opslaan'.

Je deelt de MB’s automatisch als je nieuwe maandbundel start (meestal de 1e van de maand) om 07:30 uur. Je ontvangt een melding als het is gelukt.

Eenmalig MB's delen

Wil je 1 keer MB's met iemand delen? Kies dan voor ‘Eenmalig MB’s delen’. Selecteer de hoeveelheid MB’s en kies met wie je ze deelt. Klik daarna op ‘Delen’

Zie je geen telefoonnummer? Voeg deze dan eerst toe.

Zakelijk Unlimited delen met lagere data abonnementen

Genoeg data
voor de Kids

Ook met ons Kids Sim abonnement (1 GB internet + onbeperkt bellen/sms) kun je gratis je data delen. Heb je zelf een Unlimited abonnement dan deel je tot maximaal 50 GB per maand. Ook als je een kleinere databundel hebt kun je jouw data delen met je kinderen

0 GB abonnement
én Unlimited data

Met Unlimited deel je elke maand tot 50 GB. Deel je deze 50 GB met een 0 GB abonnement dan heb je dus eigenlijk een Unlimited én een 50 GB abonnement!

Kan een van jullie nog niet overstappen naar KPN?

Geen probleem, het fijne van MB's delen is juist dat je allebei je eigen abonnement behoudt. Diegene bestelt het abonnement gewoon een tijdje later en vanaf dan kunnen jullie beginnen met MB's delen.

Kies het zakelijk abonnement dat bij je past
en start met onderling MB's delen

Al één KPN abonnement op jouw adres en wil je MB's kunnen delen met een zakelijk abonnement? Kies dan nu voor een Zakelijk Sim Only abonnement of zakelijk abonnement met telefoon. En start gelijk met MB's delen. Aan wie geef jij je MB's cadeau?

Nieuwe telefoon
met abonnement

 • Kies zelf hoe je je telefoon betaalt. In één keer af of per maand.
 • Hou je eigen telefoonnummer of krijg een nieuw nummer.
 • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons, in iedere prijsklasse.

Sim Only
abonnement

 • Betaal alleen voor internet, bellen en/of sms'en
 • Geen kosten voor een nieuw toestel
 • Houd je eigen nummer of krijg een nieuw nummer

Vragen over MB's delen?

Je kunt alleen met een KPN Kleinzakelijk Mobiel abonnement en een KPN Mobiel abonnement MB’s delen. Dit geldt niet als je een Telfort Mobiel abonnement hebt dat is overgezet naar KPN. Dan profiteer je namelijk nog steeds van de voordelen van Telfort. Je ziet op je factuur of je een oud Telfort abonnement hebt: er staat 'TFT' bij de naam van je abonnement.

Kies voor ‘Eenmalig MB’s delen’ als je 1 keer MB’s wilt delen met iemand op hetzelfde adres. Wil je elke maand MB’s delen met je huisgenoten? Kies dan voor Automatisch MB’s delen. Zo deel je, zodra je nieuwe maandbundel start (meestal de 1e van de maand), automatisch MB’s met een ander telefoonnummer.

1. Log in bij MijnKPN en kies MB's delen
2. Ga naar 'Automatisch'
3. Selecteer hoeveel MB's je wilt delen en met wie
4. Klik op 'Opslaan'

In het vervolg deel je zodra je nieuwe maandbundel start (meestal de 1e van de maand), dezelfde hoeveelheid MB's met degene die je hebt gekozen. De MB's worden om 07.30 uur verstuurd. Je ontvangt een bericht als het is gelukt. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om het delen van MB's te stoppen.

Automatisch MB's delen is exclusief beschikbaar in de MijnKPN app. Zie je deze mogelijkheid niet in de app? Dan heb je mogelijk niet de laatste versie 6.6.0. Ga naar jouw appstore en update de MijnKPN app.

Ja, dit kan je tussentijds op elk moment aanpassen of stoppen, behalve van 0:00 uur tot 7:30 uur op de dag dat je nieuwe databundel ingaat (meestal de 1e van de maand).

Ja, in heel de EU kun je MB's delen. Zoveel als je wilt, zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt.

Heb je een Unlimited abonnement? Dan kun je geen MB's ontvangen. Met het Unlimited abonnement kun je wel 50GB delen in de EU met KPN abonnementen op hetzelfde adres.
Het is niet mogelijk om MB's te delen vanuit een extra aangeschafte buitenlandbundel. Gedeelde MB's uit je normale databundel zijn wel in heel de EU te gebruiken. Ben je Unlimited abonnee? Dan heb je maandelijks 50GB om te delen met anderen, deze MB's zijn ook in de hele EU te gebruiken.
Meerdere KPN Mobiel abonnementen op jouw adres? Dan kun je zoveel MB's delen als je wilt. Zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 50 GB data met elkaar delen.
Je kunt zoveel MB’s ontvangen als een ander jou kan geven. De MB's die je krijgt zijn geldig in NL en de EU.

Heb je een Unlimited data abonnement? En ben je door je 25 GB EU bundel heen? Dan kun je geen MB's van iemand anders ontvangen. Je kunt dan altijd een extra NL-EU bundel bijkopen. 
Nee, het is niet mogelijk om MB's die je hebt ontvangen door te delen met andere KPN abonnementen op hetzelfde adres. En het is ook niet mogelijk de ontvangen MB's terug te delen met het KPN abonnement dat de MB's met jou heeft gedeeld.
Het is niet mogelijk om MB's te delen uit extra bundels die zijn geactiveerd.

MB’s delen gaat niet automatisch. Op deze manier hou je controle over je internetbundel. Het delen van MB’s is super snel geregeld. Log in op MijnKPN en kies voor de optie MB’s delen. Selecteer de hoeveelheid MB’s. Kies daarna het 06-nummer van de ontvanger en dan worden de MB’s gelijk gedeeld.

Je kunt meerdere keren achter elkaar MB’s delen. Zolang je zelf maar 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 50 GB data met elkaar delen.

Je kunt MB’s delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres, zowel op je mobiel als met je tablet. En zowel een zakelijk als een consumenten abonnement. Woon je met vrienden? Geen probleem! Je deelt MB's met wie je in huis woont. Of je nu familie, vrienden of huisgenoten bent.