Zakelijk telefoon verzekeren

Met ToestelVerzekering van KPN verzekert u uw telefoon tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies en diefstal.


Continu appen en bellen

Continu blijven maillen, appen & bellen

We snappen hoe belangrijk dat is. Daarom hebt u binnen een dag een zelfde type telefoon (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Extra hulp bij instellen

Extra hulp bij het instellen

Gebruik de KPN Toestelhulp en krijg overal en altijd technische ondersteuning voor alle vragen over uw telefoon.

Hoe sluit u de ToestelVerzekering af?

1

Tijdens het bestellen

De ToestelVerzekering sluit u gemakkelijk af tijdens het bestellen van uw KPN Mobiel abonnement. Dit kan online, maar ook als u in de winkel of telefonisch bestelt.

Bekijk telefoons
2

T/m 30 dagen na aankoop

Abonnement al besteld en telefoon inmiddels al in huis, maar toch een verzekering afsluiten? Tot en met 30 dagen nadat u het toestel hebt ontvangen kunt u in de KPN winkel alsnog een Toestelverzekering afsluiten.

ToestelVerzekering vergelijken

Kies de ToestelVerzekering die bij u past. Kies eerst het type dekking dat u wilt. De prijs voor uw verzekering wordt vervolgens bepaald door de waarde van uw toestel. U kunt kiezen tussen:

  • Schade: een verzekering die gericht is op (water)schade
  • Totaal: een verzekering waarbij u gedekt bent tegen (water)schade, verlies of diefstal.

Geen verzekering

Gem. eigen kosten: € 150,-
Nieuwe smartphone: gem. € 500,-

Toestelverzekering Schade

✈ Wereldwijde dekking
↺ 2 claims per 12mnd
☠ Druk-, val- en vochtschade
☺ Volgende dag vervangend toestel*

Toestelverzekering Totaal

✈ Wereldwijde dekking
↺ 2 claims per 12mnd
☠ Druk-, val- en vochtschade
☺ Volgende dag vervangend toestel*
☺ Verzekerd bij verlies
☺ Verzekerd bij diefstal

* geldt bij claims goedgekeurd voor 21:00u op maandag t/m vrijdag, behalve op feestdagen.

Kies uw toestelcategorie

De aankoopprijs van uw telefoon bepaalt uw maandelijkse premie en het eigen risico bij een goedgekeurde claim. Uw toestel valt in één van de onderstaande prijscategorieën.

Toestellen tussen de 300 euro en 500 euro
Toestellen vanaf 501 euro tot en met 650 euro
Toestellen vanaf 651 euro tot en met 900 euro
Toestellen vanaf 901 euro tot en met 1100 euro
Toestellen vanaf 1101 euro tot en met 1400 euro
Claim indienen icoon

Wilt u een claim indienen?

Om een claim in te dienen kunt u bellen met onze Claimdesk. Het is belangrijk om te weten dat alleen de tekenbevoegde (telecombeheerder) een claim mag indienen voor een zakelijke klant. De reden hiervoor zijn de kosten (bijv. eigen risico) die zijn verbonden aan het indienen van een claim. Uitsluitend de telecombeheerder is bevoegd om hier over te beslissen.

Bel Claimdesk

Veelgestelde vragen

Om een claim in te dienen kunt u bellen met onze Claimsdesk. Het is belangrijk om te weten dat alleen de tekenbevoegde (telecombeheerder) een claim mag indienen voor een zakelijke klant. De reden hiervoor zijn de kosten (bijv. eigen risico) die zijn verbonden aan het indienen van een claim. Uitsluitend de telecombeheerder is bevoegd om hier over te beslissen.

Met de KPN ToestelVerzekering bent uverzekerd tegen diverse vormen van schade, buiten garantie berokkende defecten, diefstal en verlies.

  • Schade, zoals (onbedoelde of onopzettelijke) valpartijen, druk, vocht en/of waterschade
  • Defect van het toestel buiten de fabrieksgarantie van twee jaar
  • Defecte accessoires (opladers, hoofdtelefoons) indien deze betrokken waren bij het incident of als KPN u heeft voorzien van een vervangend toestel
  • Diefstal en verlies (alleen bij ToestelVerzekering Totaal)
U kunt maximaal 2 keer binnen 12 maanden een claim indienen. Na de 2e claim binnen 12 maanden stopt uw telefoonverzekering automatisch.

U kunt op elk gewenst moment de telefoonverzekering opzeggen. Dit kunt u doen door ons te e-mailen, te schrijven, of door te bellen. De verzekering loopt door tot de laatste dag van de maand waarin is opgezegd.

Wij streven ernaar om u te voorzien van hetzelfde type toestel. Indien wij u niet hetzelfde type vervangend toestel kunnen toesturen, bieden wij u een ander merk, model of kleur toestel van gelijke waarde met gelijkwaardige eigenschappen en functionaliteiten.

De algemene voorwaarden van de KPN ToestelVerzekering vindt u hier:

De verzekeraar is KPN Insurance Company dac, een designated activity company opgericht naar Iers recht (registratienummer 336752). Bestuurders: Richard Smith (Brits), Marius Heemstra (Nederlands), Jan-Maarten van Osch (Nederlands), Eddy Van Cutsem (Belgisch), Valerie Henderson. De verzekeraar staat onder toezicht van de Centrale Bank van Ierland (nummer C33633). Het adres van het Nederlandse bijkantoor van de verzekeraar is Postbus 15000, 9700 CD Groningen en is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met nummer 67025250.

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×