Eenvoudig uw telefoon verzekeren

Zorgeloos gebruik blijven maken van uw toestel

Met ToestelVerzekering van KPN kunt u uw telefoon verzekeren tegen schade, defecten buiten de garantie, verlies en diefstal. U dient eenvoudig een claim in en ontvangt vrijwel altijd de volgende dag een vervangende telefoon van hetzelfde type, in huis of op een andere gewenste locatie in Nederland (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Zorgeloos gebruik maken van uw telefoon met de telefoonverzekering van KPN

Kies uw ToestelVerzekering

De KPN ToestelVerzekering bestaat uit 2 varianten, Schade en Totaal, met ieder verschillende dekkingen. De waarde van de telefoon die u wilt verzekeren bepaalt hoeveel u per maand betaalt voor de maandelijkse premie en eigen risico bij een goedgekeurde claim. Een telefoon valt in 1 van de drie categorieën: Basis, Standaard of Luxe.

1. Toestellen tot € 200,-. Eigen risico bij goedgekeurde claim: € 50,-.
2. Toestellen vanaf € 200,- tot € 350,-. Eigen risico bij goedgekeurde claim: € 70,-.
3. Toestellen vanaf € 351,-. Eigen risico bij goedgekeurde claim: € 90,-.

Uw telefoon verzekeren

Vanaf 7 november sluit u de ToestelVerzekering af tijdens het bestellen van uw KPN Zakelijk Mobiel abonnement. Dit is ook mogelijk wanneer u telefonisch of in een KPN XL winkel bestelt.

Al een abonnement met telefoon besteld? U kunt tot 14 dagen nadat u uw telefoon in huis hebt gekregen alsnog een ToestelVerzekering afsluiten in een KPN XL winkel en zo uw telefoon verzekeren. De medewerker in de winkel controleert of uw telefoon nog in orde is voordat de verzekering ingaat.

Premium met de KPN Premium Support Service

Met de ToestelVerzekering van KPN krijgt u ook toegang tot de technische kennis van de KPN Premium Support Service (PSS). Hier kunt u terecht met al uw technische vragen over uw toestel, apps en alle apparaten waarmee uw toestel verbinding kan maken.

Wanneer u er zelf niet uit komt kan de expert uw toestel op afstand overnemen om het probleem op te lossen. Dit gebeurt via de speciale PSS app, beschikbaar voor iOS en Android. Hiermee kunt u in de app kiezen voor 'click2call' of 'click2chat'. Microsoft gebruikers kunnen alleen telefonisch gebruik maken van PSS.

Veelgestelde vragen

  • Schade, zoals (onbedoeld of onopzettelijk) val, druk, vocht/waterschade
  • Defect van het toestel buiten de fabrieksgarantie periode
  • Verlies (enkel bij ToestelVerzekering Totaal)
  • Diefstal (enkel bij ToestelVerzekering Totaal)
  • Bij aanschaf verkregen accessoires (oplader, koptelefoon) indien deze betrokken waren bij het incident of als wij u hebben voorzien van een vervangend toestel
U kunt maximaal 2 keer binnen 12 maanden een claim indienen. Na de 2e claim binnen 12 maanden stopt uw telefoonverzekering automatisch.

U kunt op elk gewenst moment de telefoonverzekering opzeggen. Dit kunt u doen door ons te e-mailen, te schrijven, of door te bellen. De verzekering loopt door tot de laatste dag van de maand waarin is opgezegd.

Wij streven ernaar om u te voorzien van hetzelfde type toestel. Indien wij u niet hetzelfde type vervangend toestel kunnen toesturen, bieden wij u een ander merk, model of kleur toestel van gelijke waarde met gelijkwaardige eigenschappen en functionaliteiten.

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers