Databundel delen met Data SIM KPN EEN MKB

Extra SIM-kaart voor uw tablet of laptop

Met de Data SIM weet u zeker dat u altijd en overal online bent, zonder dat u meerdere mobiele internet abonnementen hoeft af te sluiten. Voor maar € 5,- per maand ontvangt u de Data SIM: een tweede SIM-kaart om uw MB’s optimaal te benutten met al uw apparaten.

Zo gebruikt u uw MB’s niet alleen met uw smartphone, maar ook overal met uw tablet of laptop. De Data SIM is enkel te bestellen in combinatie met een mobiel abonnement van KPN EEN MKB.

Eenvoudig uw databundel delen

Hoe werkt de Data SIM?

Als u een Data SIM afsluit krijgt u een extra data SIM-kaart voor in uw tablet of laptop naar uw factuuradres verstuurd. Bij deze SIM-kaart hoort een apart 097-nummer. Met deze SIM-kaart maakt u gebruik van dezelfde bundel van uw eigen KPN EEN mobiel abonnement.

Hebt u nog een andere tablet of laptop en wilt u hier ook op internetten? Dit is ook mogelijk: u kunt maximaal 3 Data SIM's op 1 KPN EEN MKB mobiel abonnement afsluiten.

Databundel delen in het buitenland

Met Data SIM verrekent u onderling al uw dataverkeer binnen de EU. Buitenlandse data- en gesprekskosten buiten de EU worden niet verrekend met de tegoeden van andere abonnementen.

Aanvragen van een Data SIM

Neem direct contact op met onze klantenservice om uw Data SIM aan te vragen.

Vraag Data SIM aan

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten