F-secure heet vanaf nu WithSecure
Direct al je devices beveiligd

F-Secure Protection Service for Business heet vanaf nu WithSecure Elements! WithSecure Elements beschermt al je apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en diverse serverplatforms.

WithSecure Elements is een zeer uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

Je regelt alles zelf via een centrale beheeromgeving. Daar kun je de installatie, het beheer en de bewaking van jouw apparaten managen. De software wordt automatisch bijgewerkt, zodat je altijd beschermt bent tegen de nieuwste virussen en malware. Zo worden aanvallen van buitenaf voorkomen.

Factsheet WithSecure Elements

Wil je meer weten over WithSecure Elements? Download dan de factsheet met alle informatie over deze softwareoplossing.

Goed om te weten

Ja. Maar WithSecure Elements is meer dan alleen een antivirusprogramma. Het is een bedrijfsbrede beveiliging van endpoints, communicatie, samenwerking en gegevensopslag. Deze oplossing werkt op elk device (tablets, smartphones en computers) en voor elke medewerker. De software vergt geen hardware zoals servers of onderhoud. Daarnaast is de beheeromgeving zo eenvoudig mogelijk ingericht. Er is geen specialistische kennis nodig om met dit pakket te kunnen werken.
WithSecure Elements is een beursgenoteerd Fins cybersecurity bedrijf dat bestaat sinds 1988 en beveiligingssoftware voor de consumenten- en zakelijke markt ontwikkeld. WithSecure Elements is het enige cybersecuritypakket op de markt dat tot zes keer een Best Protection Award van AV-Test heeft gewonnen. Het staat wereldwijd bekend als een van de meest gebruikte en veilige securityoplossingen.
Nee. Maar je kunt jouw KPN EEN MKB Internet abonnement heel eenvoudig aanvullen met een licentie van WithSecure Elements. Per mobiel device betaal je daar €2 per maand voor. Een licentie voor een computer of server kost €3,50 per maand. Neem contact op met ons salesteam om WithSecure Elements toe te voegen aan jouw abonnement.
Via een eigen beheeromgeving kun je alle apparaten in jouw bedrijf, zoals smartphones, tablets en laptops, toevoegen aan een totaaloverzicht. Hierin beheer je ook alle licentiecodes en kun je monitoren waar eventuele securityrisks bestaan. Na aanmelding voor WithSecure Elements ontvang je instructies hoe je deze beheeromgeving zelf kunt gebruiken.
Nadat WithSecure Elements is toegevoegd aan jouw zakelijke internetabonnement bij KPN, ontvang je de licentiecodes en installatie instructies per mail. Voor elk device ontvang je een aparte code. In een paar simpele stappen is jouw apparaat optimaal beschermd.
Neem contact op met onze klantenservice via 0800-0403. Zo kunnen wij je helpen aan een nieuwe licentiecode.

Meer informatie over de mogelijkheden

van WithSecure Elements bij jouw KPN EEN MKB internetabonnement?

Neem contact met ons op