Met F-Secure direct al uw devices beveiligd

F-Secure Protection Service for Business beschermt al uw apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en diverse serverplatforms.

F-Secure Protection Service for Business is een zeer uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

U regelt alles zelf via een centrale beheeromgeving. Daar kunt u de installatie, het beheer en de bewaking van uw apparaten managen. De software wordt automatisch bijgewerkt zodat u altijd beschermt bent tegen de nieuwste virussen en malware. Zo worden aanvallen van buitenaf voorkomen.

Factsheet F-Secure for Business

Wilt u meer weten over F-Secure Protection Service for Business? Download dan de factsheet met alle informatie over deze softwareoplossing.

Goed om te weten

Ja. Maar F-Secure Protection Service for Business is meer dan alleen een antivirusprogramma. Het is een bedrijfsbrede beveiliging van endpoints, communicatie, samenwerking en gegevensopslag. Deze oplossing werkt op elk device (tablets, smartphones en computers) en voor elke medewerker. De software vergt geen hardware zoals servers of onderhoud. Daarnaast is de beheeromgeving zo eenvoudig mogelijk ingericht. Er is geen specialistische kennis nodig om met dit pakket te kunnen werken.
F-Secure is een beursgenoteerd Fins cybersecurity bedrijf dat bestaat sinds 1988 en beveiligingssoftware voor de consumenten- en zakelijke markt ontwikkeld. F-Secure is het enige cybersecuritypakket op de markt dat tot zes keer een Best Protection Award van AV-Test heeft gewonnen. Het staat wereldwijd bekend als een van de meest gebruikte en veilige securityoplossingen.
Nee. Maar u kunt uw KPN EEN MKB Internet abonnement heel eenvoudig aanvullen met een licentie van F-Secure. Per mobiel device betaalt u daar €2 per maand voor. Een licentie voor een computer of server kost €3,50 per maand. Neem contact op met ons salesteam om F-Secure toe te voegen aan uw abonnement.
Via een eigen beheeromgeving kunt u alle apparaten in uw bedrijf zoals smartphones, tablets en laptops toevoegen aan een totaaloverzicht. Hierin beheert u ook alle licentiecodes en kunt u monitoren waar eventuele securityrisks bestaan. Na aanmelding voor F-Secure ontvangt u instructies hoe u deze beheeromgeving zelf kunt gebruiken.
Nadat F-Secure is toegevoegd aan uw zakelijke internetabonnement bij KPN ontvangt u de licentiecodes per mail. Voor elk device ontvangt u een aparte code.
Neem contact op met onze klantenservice via 0800-0403. Zo kunnen wij u helpen aan een nieuwe licentiecode.

Meer informatie over de mogelijkheden

van F-Secure bij uw KPN EEN MKB internetabonnement?

Neem contact met ons op