Scherper streamen - Slimmer ondernemen - Sneller scoren


Pak 'm voor de zaak:
iPhone 12 + Apple accessoires t.w.v. 243,-
Bij KPN EEN MKB Unlimited Data

Breng uw bedrijf naar ongekende hoogtes met de krachtige en ultrabestendige iPhone 12. Zorgeloos én eindeloos met KPN EEN MKB Unlimited Data. Verhoog uw productiviteit en beleef het EK als nooit tevoren. Nu met AirPods, een draadloze MagSafe oplader en Power lader t.w.v. 243,-. En tijdelijk vanaf 42,50 voor 32,50 /mnd + gratis aansluiting t.w.v. 29,50 per toestel.

Speciaal voor het EK met 3 Apple accessoires:

  • AirPods met charging case t.w.v. 158,99
  • iPhone MagSafe Charger t.w.v. 39,99
  • 20W USB-C Power Adapter t.w.v. 24,99

Bekijk de actie- en leveringsvoorwaarden.

Samsung 4K TV cadeau t.w.v 449,-
KPN EEN MKB Internet & TV

Haal alles uit het EK met KPN EEN MKB Internet & TV. Of u hier nu sneller zaken mee doet of voetbal uitzendt in uw bedrijf. Nu met een Samsung 4K TV t.w.v. 449,- cadeau! Dat is 43 inch aan beeld voor eigen content én live voetbal.

Exclusieve EK-deal voor ondernemend Nederland:

  • 100 Mbit/s Extra Veilig Internet + 4G Back-up
  • Eerste 12 maanden van 88,50 voor 50,- /mnd
  • Narrowcasting voor tonen van eigen content

Meer scoren? Deze aanbiedingen lopen óók.

Nóg meer zakelijke deals

Onbeperkt online voor 32,50 /mnd
KPN EEN MKB Unlimited Data

Geen seconde van het EK missen én productief ondernemen? Kies nu voor KPN EEN MKB Mobiel met Unlimited Data. En blijf zelfs bij grootverbruik zorgeloos in de lucht. Nu van 42,50 voor 32,50 /mnd + gratis aansluiting t.w.v. 29,50 per toestel.

Onderneem zorgeloos en maak elk doelpunt mee:

  • Onbeperkt bellen, sms-en, mailen en internetten
  • Vast IP-adres voor toegang tot apparaten op afstand
  • Maak eigen wifihotspots en deel data met collega's

Goed om te weten

De actie loopt van 7 Juni tot met 4 juli 2021.
De actie geldt alleen bij een iPhone 12 (alle modellen) in combinatie met een Kleinzakelijk of KPN EEN MKB Unlimited abonnement.
Voor elke combinatie van een iPhone 12 & Kleinzakelijk of KPN EEN MKB unlimited abonnement kunt u de gratis accessoires aanvragen. Voorbeeld: u neemt 3 unlimited abonnementen in combinatie met 2 iPhone 12's dan heeft u recht op tweemaal de accessoires.
Nee, de aanbieding geldt alleen voor toestellen uit de iPhone 12-serie.
Nee, 1 dag na ontvangst van de iPhone ontvangt u een e-mail met een vouchercode. Deze vouchercode kunt inwisselen via de beschreven stappen in de voucher e-mail. Uw vouchercode is geldig tot 1 oktober 2021.
Via www.kpnwebshop.com/apple-actie. U ontvangt hiervan een link inclusief benodigde vouchercode per e-mail.
Controleer of de e-mail niet in uw spam-box beland is. Heeft u meerdere mailadressen, controleer deze dan ook.
De levering duurt 2-5 werkdagen nadat u heeft getekend voor ontvangst van de iPhone(s) 12.
In het pakket zit een pakbon bijgesloten wat ook het garantiebewijs is. Heeft ut binnen de garantieperiode een defect dan dit aangemeld worden via www.kpn.com/vervanging.

In de doos van de accessoires zit een brief. Hier staat het retour proces beschreven. Het retour adres is:

KPN - CEVA Logisitics
Antwoordnummer 10108
2260 WB  LEIDSCHENDAM

U hebt recht op de gratis Samsung TV wanneer u KPN EEN Internet + TV op basis van een 36 maanden contract afneemt tussen 3 mei en 27 juni 2021. Zolang de voorraad strekt. Op = op. Verder heeft u ook recht op de TV als:

-        U nu zakelijk mobiel bij ons afneemt, maar dat nu uitbreidt met KPN EEN Internet en TV afneemt (o.b.v. 36 maanden).

-        U momenteel Kleinzakelijk, OPIB of ZI-Only heeft en overstapt naar KPN EEN Internet + TV (o.b.v. 36 mnd).

Let op: verlengende klanten hebben géén recht op de gratis TV, zij hebben immers al KPN EEN Internet (en eventueel ook TV) en ten tijde van de aanschaf daarvan toen de destijds geldende actiekorting ontvangen.

U ontvangt de TV náást en dus bovenop de reguliere korting op KPN EEN MKB Internet en TV.
Tot 3 maanden ná de eerste factuur. De factuurdatum op de factuur zelf is leidend. Net voor of na de actie bieden we soms coulance. Onze support afdeling kan de TV in overleg met Samsung alsnog toekennen.
Na aanvraag van de TV probeert Samsung de TV binnen 6 weken te leveren. Op het moment dat uw TV verzonden is, ontvangt van ons een e-mail met daarin een Track & Trace code. Via deze code kunt u zien waar de TV zich in het verzendproces bevindt.
Met al uw vragen over de TV kunt u terecht bij de klantenservice van Samsung. Zij hebben alle kennis beschikbaar over de TV om u goed verder te helpen. U kunt hen bereiken via: 088-9090100 (lokaal tarief/ 24/7). Ook omtrent garantie vragen kunt u terecht bij Samsung.

Hulp nodig? Bel voor persoonlijk advies

Maak een belafspraak