Veilig internetten?
Regelen we voor je!
Geef hackers geen kans

Wist jij dat bijna de helft van alle ondernemers dit jaar te maken krijgt met een ransomware aanval? Dat wil je liever niet. Je laptop en bestanden gegijzeld en jij een hoop geld kwijt. En dan is het nog maar de vraag of je je data weer terug krijgt. Gelukkig is er een makkelijke manier om dat (deels) te voorkomen. Zakelijk Internet van KPN is namelijk standaard extra beveiligd. Ontdek hier hoe dat werkt, of download gelijk de security checklist.

Je eigen
malware filter

Dankzij het gratis malware filter worden alle apparaten die verbonden zijn met je KPN Modem automatisch beschermd tegen onbetrouwbare websites, phishing mails en andere online gevaren. Heb je een kantoor aan huis, dan is dus niet alleen jouw computer beter beveiligd, maar ook de apparaten van je huisgenoten of kinderen. Wel zo’n veilige gedachte. Je kunt het malware filter trouwens zelf aan of uit zetten via onze website.

We checken het
IP-adres

Ben je verbonden met je vaste KPN Zakelijk Internet verbinding? Dan checken we bij elke website die je bezoekt of het IP-adres wel klopt. Deze technologie heet DNSSEC. Het is een slimme methode om te voorkomen dat cybercriminelen je stiekem naar een andere website proberen te leiden.

De veiligste
virusscanner

Met KPN Veilig (powered by F-Secure) worden al je computers en mobiele apparaten extra beschermd. Bij Zakelijk Internet van KPN krijg je namelijk standaard 2-5 licenties voor deze prijswinnende virusscanner. De hoeveelheid licenties is afhankelijk van de internetsnelheid die je kiest. Heb je meer licenties nodig? Dan kun je deze zelf toevoegen aan je abonnement.

Wat kan ik zelf doen?

Je zakelijke internetverbinding hebben we dus al een heel stuk veiliger gemaakt. Maar natuurlijk is het wel belangrijk dat je zelf ook voorzichtig en oplettend blijft. En ook je apparaten bijvoorbeeld goed beveiligd. Want juist kleine ondernemers zijn een makkelijke prooi. Is jouw Instagram wachtwoord veilig genoeg? Heb je tweefactor-authenticicatie wel aan staan? En controleer je elke email voor je op een link klikt? Download onze Checklist Cybersecurity voor Ondernemers voor nog veel meer tips.

Direct je online veiligheid verbeteren?

Download onze gratis eBooks of checklists


De ransomware gids

Twee derde van alle bedrijven in Nederland kreeg vorig jaar te maken met ransomware.
Wat is het en hoe voorkom je dit?

Download


Checklist Cybersecurity

Hoe goed is de security in jouw bedrijf op orde? Pak deze checklist erbij en zie gelijk waar je nog kunt verbeteren.

Download


15 Risico’s voorkomen

Welke 15 dingen kun jij vandaag nog doen om je cybersecurity te verbeteren? Een praktische gids voor mkb’ers en ondernemers.

Download