• Plug & Play
  • Totaalpakket
  • Controle en zekerheid in heel NL

Welke oplossing is voor uw bedrijf van toepassing?

In twee simpele stappen altijd zicht op de locatie en verplaatsing van uw bedrijfsmiddelen, namelijk: 1. koppel & 2. bevestig! Geen monteur nodig, maar direct Plug & Play. De location Tag en Tube geven elke 5 uur een locatie door. Zo weet u altijd waar uw materieel zich bevindt. Liever weten wanneer uw bedrijfsmiddelen zich verplaatsen? Kies voor de location Tube met start/stop-functie.

Location Tag

Location Tag

Location Tube

Location Tube
Met iDEAL betaalt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk voor uw KPN Materieelbeheerpakket

Op zoek naar nóg meer informatie over de onderdelen van het KPN Materieelbeheerpakket? Lees het hier!

kenmerken

"Met KPN Materieelbeheer maken we steeds meer van onze containers slim. Hierdoor kunnen we onze containers continu volgen en monitoren"

Leo Merks, CFO Van Happen Containers

Veelgestelde vragen

Ja, u moet zelf de Tag en/of Tube koppelen en bevestigen. Dit is een eenvoudig proces wat binnen enkele minuten klaar is. De stappen die u hiervoor moet ondernemen staan in de KPN Materieelbeheer handleiding. Download de handleiding hier. Wanneer uw bedrijfsmiddelen diefstal gevoelig of aan stevige trillingen onderhevig zijn, adviseren wij de siliconenlijm van Sabatack (750 of 790) aan voor bevestiging van de location Tag.
  • KPN adviseert de location Tag en Tube niet indoor of binnen een bedrijfsmiddel te plaatsen, daar is het LoRa netwerk en GPS niet geschikt voor.
  • Opsporen van uw materieel bij diefstal, laat dit over aan professionals. Wij raden u aan contact op te nemen met de politie wanneer uw materieel is gestolen.
  • Wanneer u een realtime locatie van uw bedrijfsmiddelen wilt zoals bij track & trace systemen die vaak in auto’s en vrachtwagens van toepassing zijn. Het KPN Materieelbeheerpakket is van toepassing op bedrijfmiddelen waarbij u 5x per dag een update krijgt of bij een start- en stopmoment. Doordat KPN Materieelbeheer hiervoor heeft gekozen, werkt de tracker 3 jaar op één batterij en zijn de totale kosten lager dan een standaard (voertuig) track & trace systeem.
De location Tag en Tube hebben een levensduur van 3 jaar door maximaal 5x per dag een locatiebericht te verzenden. Wanneer u voor de Tube met start/stop functionaliteit kiest, geldt de 3 jaar wanneer er gemiddeld 2 start/stop berichten per dag plaatsvinden. Zo zorgt KPN ervoor dat de materieelbeheer apparatuur 3 jaar blijft werken zonder dat u er iets aan hoeft te doen.
Dat kan, afhankelijk van hoe u de Location Tag of Tube gemonteerd heeft. Wanneer u van tevoren weet dat u ze wilt verwisselen naar andere bedrijfsmiddelen, kunt u bij de tag gebruik maken van de meegeleverde tape en bij de tube de schroeven. Houd er wel rekening mee dat wanneer uw bedrijfsmiddelen diefstalgevoelig zijn eventuele dieven de tube en/of tag ook weer makkelijker kunnen verwijderen.
Bent u uw wachtwoord kwijt? Klink op ‘forgot password’ in het inlogscherm van de webapplicatie. U ontvangt een link per e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt resetten. Deze e-mail is een automatisch verzonden bericht wat komt vanaf no-reply@kpnthings.com. Ontvangt u niks in uw inbox? Check uw ongewenste mail.

Hebt u vragen over het KPN Materieelbeheerpakket?
Wij helpen u graag