Uw bedrijfsmiddelen zijn belangrijk voor uw organisatie. Deze wilt u dan ook zo goed mogelijk beschermen. Helaas komt het nog vaak voor dat waardevolle middelen kwijtraken of zelfs worden gestolen. Dit kan leiden tot behoorlijke schade en vertraging. KPN kan u helpen om uw bedrijfsmiddelen in de gaten te houden en zorgt als partner voor een veilig, efficiënt en duurzaam transport- en logistiekproces.

Met KPN Materieelbeheer volgt u uw bedrijfsmiddelen gemakkelijk op een track-en-trace dashboard. De controle in uw bedrijfsproces blijft gewaarborgd én u kunt zelf actie ondernemen indien uw bedrijfsmiddelen kwijtraken. Kiest u voor KPN Opsporing, dan wordt er samen met verschillende opsporingspartners gewerkt om uw verdwenen bedrijfsmiddelen zo snel mogelijk terug te vinden. Meer weten?

Welk Materieelbeheer-pakket helpt uw bedrijf verder?

KPN Materieelbeheer

Volg uw bedrijfsmiddelen op een track-en-trace dashboard en krijg direct een signaal zodra uw bedrijfsmiddelen een gedefinieerd gebied verlaten.

  • Altijd zicht op uw bedrijfsmiddelen
  • Verbeter uw administratieproces
  • Verhoog klantbeleving

KPN Opsporing

KPN Opsporing biedt, gecombineerd met KPN Materieelbeheer altijd een actueel overzicht van alle waardevolle bedrijfsmiddelen, en de steun van professionele opspoorders in geval van verlies of diefstal.

  • Snelle opsporing bij vermissing
  • Altijd zicht op uw bedrijfsmiddelen
  • Versterk uw bedrijfscontinuïteit

De drie onderdelen van KPN Materieelbeheer

materiaalbeheer

1. Sensoren
Apparaten en objecten voegt u gemakkelijk toe aan uw te beheren vloot met de fysieke zender-ontvanger die wordt vastgemaakt aan uw bedrijfsmiddelen.


materiaalbeheer

2. Verbinding met netwerk
Door uw bedrijfsmiddelen slim te maken bekijkt u locatie op interactieve kaarten. Afhankelijk van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de locatie, helpt KPN u uw IoT-connectiviteit kiezen.


materieelbeheer

3. Beheren van uw proces
Geen zorgen over IT en technologie. Met de applicatie van KPN Things wordt uw data omgezet in bruikbare informatie. U kunt zelf bepalen wanneer u notificaties krijgt.


Hoe onze klanten Materieelbeheer inzetten
Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
KPN Materieelbeheer of KPN Opsporing?

Neem contact met ons op


Of lees meer in één van onderstaande documenten


materieelbeheer

Factsheet KPN Materieelbeheer

Download factsheetmaterieelbeheer

Factsheet KPN Opsporing

Download factsheetmaterieelbeheer

Veelgestelde vragen KPN Opsporing

Download factsheet