Creëer met CO2-monitoring een gezond binnenklimaat

Goede ventilatie is cruciaal om de overdracht van luchtweginfecties zoals COVID-19 te minimaliseren. Met name bij organisaties waarbij groepen mensen binnen zitten, is het belangrijk een gezond binnenklimaat te creëren. Bijvoorbeeld bij scholen, verzorgingstehuizen of kantoren. Met CO2-meters die zijn aangesloten op Internet of Things meet u de kwaliteit van het binnenklimaat. U krijgt een notificatie als kritieke waarden worden overschreden. Zo hoeft u alleen maar in te grijpen als dat nodig is. Doe uw voordeel met de expertise van KPN op het gebied van CO2-monitoring en creëer een optimaal binnenklimaat!

Hoe werkt CO2-monitoring?

Door gebruik te maken van CO2-meters die zijn aangesloten op het Internet of Things wordt uw ruimte continu gemonitord. De data wordt centraal verzameld in één overzicht en u krijgt een notificatie als kritieke waarden worden overschreden. Zo hoeft u alleen in te grijpen als dat nodig is en voorkomt u dat onnodig ramen open staan. Met inzicht in het binnenklimaat van al uw ruimtes in één oogopslag kunt u met vertrouwen de deuren van uw bedrijf, school of zorginstelling open houden.

Daarom CO2-monitoring met KPN

  • Door CO2 te meten kunt u een gezonde én prettige leer-, werk- en leefomgeving creëren door op het juiste moment te ventileren, alleen als dat nodig is
  • In één oogopslag een digitale weergave van het huidige en historische binnenklimaat van al uw ruimtes
  • Een snelle en eenvoudige plug-and-play installatie, eventueel geïntegreerd in het bestaande systeem van uw installatiepartner
mogelijkheden c02monitoring

CO2-monitoring in de praktijk

Scholengemeenschap CVO

Ton Bestebreur, bestuurder bij scholengemeenschap CVO, over hoe CO2-monitoring hem helpt veilig onderwijs te bieden op scholen.

KPN Real Estate Services

Erik Troost van KPN Real Estate Services legt uit hoe KPN via CO2-monitoring een veilige terugkeer naar kantoor biedt.

RTL Nieuws

RTL Nieuws toont de werking en het nut van de CO2-meter die een veilige terugkeer naar kantoor mogelijk maakt.

Ontdek ook de mogelijkheden van CO2-monitoring met KPN

KPN heeft de afgelopen jaren uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van IoT en CO2-monitoring. We bieden samen met partners verschillende oplossingen aan voor een optimaal binnenklimaat. De kant-en-klare partneroplossingen zijn elk uniek en geschikt voor verschillende toepassingen. Alle oplossingen maken gebruik van het KPN Things platform, dus u kunt altijd vertrouwen op de betrouwbare KPN connectiviteit. Wij adviseren u graag over welke CO2-monitoring oplossing het beste past bij uw situatie.

Ontvang persoonlijk advies