Skype stopt

Microsoft stopte op 31 juli 2021 met Skype for Business Online. De on-premise-server-versie van Skype for Business blijft voorlopig nog beschikbaar. Met het einde van het Skype-tijdperk in zicht is het tijd om vooruit te kijken. Stap nu over naar Microsoft Teams.

Waarom stopt Skype?

Microsoft Teams is de snelst groeiende applicatie van Microsoft ooit. Nu, 4 jaar na de introductie, gebruiken al meer dan 145 miljoen mensen dit samenwerkingsplatform. Nieuwe ontwikkelingen komen alleen nog in Teams beschikbaar.


MS Teams als alternatief voor Skype

KPN biedt nieuwe en slimme combinaties van geïntegreerde netwerk-, ICT- en security-diensten. Met KPN Cloud Communications Microsoft Teams bieden we een integrale oplossing. Hierdoor pas je de dienst eenvoudig naar uw wensen aan, zonder onnodige kosten.

Standaard Microsoft-software wordt verrijkt met speciale toevoegingen. Koppeling met het telefonienetwerk, een begeleid implementatietraject, integratie met de benodigde infrastructuur en koppeling met opties zoals telefonistenbedienposten en contactcenters. We ontzorgen je, leveren licenties en randapparatuur, en garanderen een service level agreement (SLA).

Daarom Microsoft Teams via KPN

  • Naadloze integratie met Microsoft 365​
    Al je Office-applicaties op 1 plek en chat, (video)bellen en vergaderen vanuit dezelfde omgeving.
  • Eenvoudig delen en slim samenwerken​
    Informatie is niet langer versnipperd binnen de organisatie en voor iedereen met de juiste bevoegdheid toegankelijk.
  • Uitbreidbaar en gepersonaliseerd
    Voor iedereen een persoonlijke werkomgeving, met geïntegreerde apps en oplossingen van derden.

Meer informatie over
het alternatief voor Skype?

Neem contact op