Security Operations Center

Security Operations: optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

Het KPN Security Operations Center (SOC) is het grootste security center van Nederland en bewaakt 24/7 de beveiliging van de ICT-infrastructuur van zowel haar klanten als KPN zelf. Onze security-specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten, waaronder het beheren van Firewalls, AntiDDoS-maatregelen en het actief monitoren op security-incidenten. Het Security Operations Center adviseert u proactief over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en denkt met u mee over hoe de voor u belangrijke bedrijfsprocessen optimaal beschermd blijven. Hiermee creƫert u een vertrouwde beveiligingslaag om uw IT infrastructuur.

Voordelen Security Operations Center

Security operations center

Dag en nacht beschikbaar

Het KPN SOC staat dag en nacht voor u klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Zo bent u verzekerd van een optimale bescherming.

Security Operations Center

Nederlandse dienstverlening

Het SOC is gevestigd in Nederland, u wordt in het Nederlands geholpen en uw loggegevens worden verwerkt in de beveiligde datacenters van KPN.

Security Operations Center

Betrouwbaar en integer

Al onze SOC-medewerkers zijn gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Oplossingen Security Operations

Security & Compliance Monitoring

Detecteer digitale aanvallen en compliance-afwijkingen vroegtijdig en voorkom zo ernstige gevolgen voor uw ICT-infrastructuur en organisatie.

AntiDDoS

Bescherm uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen. Kwaadaardig verkeer wordt progressief geblokkeerd.

Meer weten over Security Operations Center? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op