Security Operations Center

Security Operations: optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

Het KPN Security Operations Center (SOC) is het grootste security center van Nederland en bewaakt 24/7 de beveiliging van de ICT-infrastructuur van zowel haar klanten als KPN zelf. Onze security-specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten, waaronder het beheren van Firewalls, AntiDDoS-maatregelen en het actief monitoren op security-incidenten. Het Security Operations Center adviseert u proactief over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en denkt met u mee over hoe de voor u belangrijke bedrijfsprocessen optimaal beschermd blijven. Hiermee creƫert u een vertrouwde beveiligingslaag om uw IT infrastructuur.

Voordelen Security Operations Center

Security operations center

Dag en nacht beschikbaar

Het KPN SOC staat dag en nacht voor u klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Zo bent u verzekerd van een optimale bescherming.

Security Operations Center

Nederlandse dienstverlening

Het SOC is gevestigd in Nederland, u wordt in het Nederlands geholpen en uw loggegevens worden verwerkt in de beveiligde datacenters van KPN.

Security Operations Center

Betrouwbaar en integer

Al onze SOC-medewerkers zijn gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Oplossingen Security Operations

Security & Compliance Monitoring

Detecteer digitale aanvallen en compliance-afwijkingen vroegtijdig en voorkom zo ernstige gevolgen voor uw ICT-infrastructuur en organisatie.

AntiDDoS

Bescherm uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen. Kwaadaardig verkeer wordt progressief geblokkeerd.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op