Disaster Recovery as a Service

Met Disaster Recovery Services bent en blijft u operationeel

Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van de beschikbaarheid van data en applicaties. Ongeplande downtime van IT-omgeving door bijvoorbeeld cyberincidenten, brand of een stroomstoring levert u een hoge kostenpost op. Dat vraagt om een oplossing die uw organisatie snel weer in het zadel helpt en daarbij dataverlies tot een minimum beperkt. Maak gebruik van Disaster Recovery Services van KPN. Een calamiteit kunt u niet plannen. Daarom is het van belang uw business continuity maatregelen goed in te richten.

KPN helpt u graag bij het inrichten van de business continuïteit vraagstukken voor uw IT omgeving. Zo biedt KPN onder andere Disaster Recovery as a Service voor u aan op basis van de software van Zerto.

Disaster Recovery Service

Voordelen Disaster Recovery Services

  • Beperk dataverlies en downtime
    De geavanceerde point-in-time herstelmethode zorgt ervoor dat er minimaal tot geen dataverlies optreedt.
  • 24/7 support
    Zerto levert zeer gebruiksvriendelijke software. Bij de inrichting van uw BC/DR maatregelen kunt u rekenen op de ondersteuning van de professionals van KPN. Bovendien krijgt u 24/7 en 365 dagen support.
  • Bespaar op de hoge kosten voor een 2e datacenter
    Met Disaster Recovery Services blijft uw virtuele infrastructuur operationeel. KPN Security Services zorgt voor een actuele schaduwomgeving in een geavanceerd en streng beveiligd datacenter.

Brochure: Disaster Recovery as a Service

Virtuele IT-omgevingen bieden veel flexibiliteit en een haast oneindige schaalbaarheid. Maar de continuïteit van zo’n omgeving verzekeren, is beslist geen eenvoudige opgave. U heeft hierbij immers te maken met een aantal bedreigingen zoals in de vorm van ransomware of DDoS-aanvallen.

KPN biedt een aantal oplossingen om uw data te beschermen en snel weer te herstellen. Bijvoorbeeld Disaster Recovery as a Service. Lees er meer over in onze brochure.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op