Business Continuity Tooling

Bent u voorbereid op een calamiteit?

Hebt u bij een calamiteit uw draaiboek op orde? Wilt u beschikken over een up-to-date draaiboek, een op elkaar ingespeeld crisisteam? Wat moet beschreven worden en wat niet? Voor wie wordt het geschreven? Het draaiboek moet handelbaar zijn in een crisis en voldoende beschrijven.

Onze business continuity tooling bevat templates om uw continuïteitsprocessen en -plannen in te richten en te onderhouden. Deze tooling is ontwikkeld door de professionals van de Business Continuity Institute (BCI) en de Disaster Recovery Institute (DRII) en helpt u in het dagelijkse onderhoud en integreert naadloos met andere databases en systemen.

KPN helpt u graag bij de inrichting van uw business continuïteit. Sungard Assurance is een wereldspeler op het gebied van business continuïty en door Gartner gekwantificeerd als leader in het Magic Quadrant. De Sungard Assurance propositie wordt als SAAS oplossing gehost op het platform van Sungard. Hiermee is uw privacy en compliance gewaarborgd.

HDI gaat voor zekerheid met KPN Security Services

In de klantcase van zakelijke verzekeraar HDI leest u hoe het bedrijf omgaat met de security uitdagingen van het digitale tijdperk.

Download klantcase

Organiseer de cloud

De komst van de cloud heeft grote effecten op de infrastructuur van uw ICT. Ook gaan de budgetten verschuiven. Hoe gaat u daar mee om en wat zijn de risico's?

Whitepaper: Assurance Continuity Manager

Een brand, stroomstoring of cyberaanval is al snel funest voor het voortbestaan van uw bedrijf. Een goed bedrijfscontinuïteitsplan is cruciaal om na een ramp erger te voorkomen. Wat er komt kijken bij het  opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan leest u in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Whitepaper: Werkplek in de cloud

Uw medewerkers willen altijd en overal bereikbaar zijn. Ze verwachten dat u, als werkgever, dit voor hen regelt. Met een flexibele werkplek is dit makkelijk te organiserenDownload whitepaper


Daarom Managed Business Continuity Tooling van KPN

Business-continuity-tooling

Aantoonbare compliance

Helpt u op eenvoudige wijze uw continuïteitsplannen up-to-date te houden. De templates bieden houvast bij de implementatie van de ISO 22301 normering.

Business-continuity-tooling

Gebruiksvriendelijk

De tool biedt intuïtieve software en eenvoudige integratie met andere databases. Ondersteunt het gebruik vanaf uw smartphone of tablet.

Business-continuity-tooling

Effectieve Communicatie

De tooling 'Integratie Emergency' en 'Incident Management module' optimaliseert effectieve communicatie met uw medewerkers en eventuele stakeholders in geval van een incident.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op