Business Continuity Tooling

Bent u voorbereid op een calamiteit?

Hebt u bij een calamiteit uw draaiboek op orde? Wilt u beschikken over een up-to-date draaiboek, een op elkaar ingespeeld crisisteam? Wat moet beschreven worden en wat niet? Voor wie wordt het geschreven? Het draaiboek moet handelbaar zijn in een crisis en voldoende beschrijven.

Onze business continuity tooling bevat templates om uw continuïteitsprocessen en -plannen in te richten en te onderhouden. Deze tooling is ontwikkeld door de professionals van de Business Continuity Institute (BCI) en de Disaster Recovery Institute (DRII) en helpt u in het dagelijkse onderhoud en integreert naadloos met andere databases en systemen.

KPN helpt u graag bij de inrichting van uw business continuïteit. Sungard Assurance is een wereldspeler op het gebied van business continuïty en door Gartner gekwantificeerd als leader in het Magic Quadrant. De Sungard Assurance propositie wordt als SAAS oplossing gehost op het CloudNL platform van KPN. Hiermee is uw privacy en compliance gewaarborgd.

Business continuity tooling

Voordelen Business Continuity Tooling

  • Aantoonbare compliance
    Helpt u op eenvoudige wijze uw continuïteitsplannen up-to-date te houden. De templates bieden houvast bij de implementatie van de ISO 22301 normering.
  • Gebruiksvriendelijk en pragmatisch
    De tool biedt intuïtieve software en eenvoudige integratie met andere databases. Ondersteunt het gebruik vanaf uw smartphone of tablet.
  • Integratie Emergency en Incident Management module
    Onze tooling ondersteunt effectieve communicatie met uw medewerkers en eventuele stakeholders in geval van een incident.

Whitepaper: Assurance Continuity Manager

Een brand, stroomstoring of cyberaanval heeft al snel desastreuze gevolgen voor het voortbestaan van uw bedrijf. Als uw organisatie niet snel back in business is, lopen de kosten door gemiste inkomsten en reputatieschade snel op. Een goed werkend bedrijfscontinuïteitsplan is dan ook cruciaal om na een ramp erger te voorkomen. Welke uitdagingen komen kijken bij het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan? Lees er meer over in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Organiseer de cloud

De komst van de cloud heeft grote effecten op de infrastructuur van uw ICT. Ook gaan de budgetten verschuiven. Hoe gaat u daar mee om en wat zijn de risico's?

Whitepaper: Werkplek in de cloud

Uw medewerkers willen altijd en overal bereikbaar zijn. Ze verwachten dat u, als werkgever, dit voor hen regelt. Met een flexibele werkplek is dit makkelijk te organiseren.

Download whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op