Anti DDoS

Met Anti DDoS optimale bescherming tegen DDoS-aanvallen

Anti DDoS van KPN beschermt uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen. Het doorlopend meten en monitoren van netwerkverkeersstromen maakt snelle detectie van verdachte afwijkingen en mitigatie van resulterende aanvallen mogelijk.

Zodra een aanval wordt gedetecteerd werkt KPN met u samen om het internetverkeer dat voor u bestemd is te herrouteren naar het mitigatiecentrum van KPN. Deze routering vindt plaats in de cloud waardoor het aanvalsverkeer naar de mitigatielocatie wordt geleid voordat het domein van uw organisatie kan worden bereikt. Het 24/7-securityteam monitort en analyseert de verkeerspatronen. Kwaadaardig verkeer wordt met onze Anti DDoS progressief geblokkeerd, terwijl gefilterd verkeer weer terug naar uw netwerk wordt gestuurd.

Klantcase: AntiDDoS voorkomt lesuitval in het onderwijs

Christelijke scholengemeenschap Calvijn zocht een oplossing om te voorkomen dat Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen de beschikbaarheid van de internetverbindingen in gevaar brengen. Lees in klantcase welke oplossing Calvijn heeft gekozen.

Download klantcase
Klantcase_Calvijn

Leaflet: Network Perimeter Protection

DDoS aanvallen zijn het laatste decennium verworden tot één van de grootste bedreigingen voor websites en andere systemen verbonden met internet. Network Perimeter Protection van KPN beschermt netwerken en systemen tegen grootschalige DDoS aanvallen. U leest er meer over in onze leaflet.

Download de leaflet

E-book: Veilig digitaal zaken doen

Uw organisatie werkt, communiceert en ádemt online. U moet dus beslist uw onlineomgeving beveiligen. Optimale bescherming zonder afweging van de noodzaak kost geld. Bescherming die aansluit bij bedrijfsspecifieke risico’s en keuzes levert juist geld op. Lees in ons e-book welke bescherming het beste bij uw organisatie past.

Download het e-book

Daarom Anti DDos van KPN

Managed Firewall

Verkeeranalyse

Realtime, online inzicht in DDoS aanvallen, trends, statistieken en rapportages.

managed firewall

Expertise

Integratie en samenwerking met diverse KPN security afdelingen leidt tot effectieve mitigatie van DDoS aanvallen.

managed firewall

Betrouwbaar

Alle verkeersgegevens blijven binnen het KPN netwerk.

Wilt u meer informatie over Anti DDos van KPN? Vul ons formulier in.

Neem contact met mij op