Anti DDoS

Met Anti DDoS optimale bescherming tegen DDoS-aanvallen

Anti DDoS van KPN beschermt uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen. Het doorlopend meten en monitoren van netwerkverkeersstromen maakt snelle detectie van verdachte afwijkingen en mitigatie van resulterende aanvallen mogelijk.

Zodra een aanval wordt gedetecteerd werkt KPN met u samen om het internetverkeer dat voor u bestemd is te herrouteren naar het mitigatiecentrum van KPN. Deze routering vindt plaats in de cloud waardoor het aanvalsverkeer naar de mitigatielocatie wordt geleid voordat het domein van uw organisatie kan worden bereikt. Het 24/7-securityteam monitort en analyseert de verkeerspatronen. Kwaadaardig verkeer wordt met onze Anti DDoS progressief geblokkeerd, terwijl gefilterd verkeer weer terug naar uw netwerk wordt gestuurd.

Voordelen Anti DDoS

Voordelen Anti DDoS

  • Betrouwbaar
    Alle verkeersgegevens blijven binnen het KPN netwerk.
  • Expertise
    Integratie en samenwerking met het KPN Security Operations Center (SOC), het KPN Computer Emergency Response Team (CERT) en de KPN Abusedesk leidt tot effectieve mitigatie van DDoS aanvallen.
  • Verkeeranalyse
    Realtime, online inzicht in DDoS aanvallen, trends, statistieken en rapportages.

Leaflet: Network Perimeter Protection

Het beschermen van netwerken tegen continu veranderende bedreigingen is nog nooit zo uitdagend geweest. DDoS aanvallen zijn het laatste decennium verworden tot 1 van de grootste bedreigingen voor websites en andere systemen verbonden met internet. Network Perimeter Protection van KPN beschermt netwerken en systemen tegen grootschalige DDoS aanvallen. Het doorlopend meten en monitoren van netwerkverkeersstromen maakt snelle detectie van verdachte afwijkingen en eventueel resulterende aanvallen mogelijk. U leest er meer over in onze leaflet.

Download de leaflet

E-book: Veilig digitaal zaken doen

ICT-ontwikkelingen zetten het bedrijfsleven flink op zijn kop. Bedrijven grijpen de vele kansen die de digitale revolutie biedt. Ze werken sneller, reageren sneller, zijn connected. Nieuwe kansen brengen onvermijdelijk nieuwe uitdagingen mee. Die maken de cruciale gegevens en primaire processen van uw bedrijf kwetsbaarder. 
Er is een kans dat uw organisatie doelwit wordt van een DDoS-aanval. Dat is niet te voorkomen. Wel kunt u met onze Anti DDoS effectief de impact beperken en daarmee de bereikbaarheid van uw bedrijf en de continu├»teit van de bedrijfsprocessen waarborgen. Lees in ons e-book hoe u in 4 stappen de online security kiest die bij uw bedrijf past.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op