Hardware

Onafhankelijk hardware-advies

KPN adviseert u over oplosssingen, selecteert en levert werkplek- en serverhardware. Desgewenst zorgen we voor de logistiek en aanvullende werkzaamheden zoals het installeren van het image. Wij bieden onder meer het aanbod van Acer, Apple, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo en Samsung.

We kunnen u begeleiden bij de selectie van hardware voor bijvoorbeeld desktopvirtualisatie, het vervangen van werkplekhardware en bij het inspelen op Bring Your Own Device of Choose Your Own Device. Ook het afvoeren van oude hardware en eventuele verkoop daarvan kunnen wij voor u coördineren. Als er nog data op de hardware staat, verwijderen we deze en ontvangt u hiervan certificaten.

KPN is ook gecertificeerde partner voor het Device Enrollment Programma van Apple en Knox Enrollment van Samsung.

Bel of mail mij
Voordelen Hardware

Voordelen Hardware

  • Advies
    Advies op maat bij de keuze voor hardware
  • Onafhankelijk
    Merk- en leveranciersonafhankelijk
  • Ruime keuze
    Compleet aanbod van alle belanrgijke hardwareleveranciers

Leveranciers

Acer
Apple
Dell
Fujitsu
Hp
Lenovo
Samsung

Factsheet: Hardware & Softwarelicenties

Op het gebied van zowel hardware als software zijn er meer mogelijkheden dan ooit. Veel organisaties ontbreekt het echter aan kennis en tijd om alle ontwikkelingen bij te houden. Het is dus lastig overzicht te houden en zeker te zijn dat u gebruikmaakt van de juiste hardware om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. KPN kan u hierbij helpen door merk- en leveranciersonafhankelijk advies te geven. Wij zorgen tevens voor de logistiek en aanvullende werkzaamheden, zoals het leveren van de hardware. Zo kiest u simpel en snel voor de meest passende hardwareoplossingen voor uw organisatie. Lees meer over de voordelen voor uw organisatie in onze factsheet.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op