Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken met de Digital Workspace

Grote kans dat uw organisatie continu uitgedaagd wordt om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Dit vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met de digital workspace van KPN creëert u een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving voor uw medewerkers. Wij bieden u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Daarnaast investeren wij in betrouwbare en flexibele samenwerkingsmogelijkheden als Cisco HCS, Skype for Business, Social Business Platforms en (video)conferencing. Meer weten?

Bel of mail mij

Oplossingen voor Digital Workspace

KPN Werkplek

Met KPN Werkplek beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.

KPN Werkplek

Skype for business

Skype for Business biedt u een totaaloplossing met vaste telefonie, mobiel, internet en virtuele werkplek. Zo heeft u optimale bereikbaarheid en werkt u plaats- en tijdonafhankelijk vanaf elk apparaat.

Skype for Business
Cisco Hosted Collaboration Service

Cisco Hosted Collaboration Service

De schaalbare totaaloplossing voor communicatie uit de cloud. Altijd en overal effectief communiceren en samenwerken vanaf elk apparaat.

Video & Conferencing

Video & Conferencing

Conferencing biedt de mogelijkheid om via telefoon, video of internet met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen.

New Technology Adoption

New Technology Adoption

Met de snelle digitalisering is het belangrijk dat uw medewerkers de nieuwe oplossingen gaan omarmen. Hoe u dat het beste doet, leggen wij graag aan u uit.

Bekijk ook onze andere Digital Workspace oplossingen

Whitepaper: Werkplek in de Cloud

Onderweg, op de zaak, in een andere vestiging of zelfs buiten, in weer en wind: de ‘virtuele werkplek’ is op steeds meer locaties beschikbaar. Hoe mobieler het bedrijfsleven en de medewerkers, hoe hoger de eisen die aan de ICT-voorzieningen worden gesteld. Met een digital workspace uit de cloud ontstaat een manier om aan die hogere eisen en verwachtingen te voldoen. 

Lees het whitepaper waarin we de ontwikkelingen die flexibilisering van de werkplekomgeving in de hand werken.

Download de whitepaper

Video: Online Werkplek van KPN

Een flexibele en virtuele werkplek met optimale vrijheid voor al uw medewerkers als totale ICT oplossing? Veilig, betrouwbare en transparante kosten? Met Online Werkplek van KPN kunnen uw medewerkers overal werken. Uw medewerkers beschikken overal en altijd over alle functionaliteiten en documenten. Op elk device.

Bekijk de video voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op