Digital Workspace: online werkplek van KPN

Altijd en overal samenwerken met de Digital Workspace

Grote kans dat uw organisatie continu uitgedaagd wordt om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Dit vraagt om wendbaarheid en innovatief vermogen. Met de digital workspace van KPN creƫert u een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving voor uw medewerkers. Wij bieden u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Daarnaast investeren wij in betrouwbare en flexibele samenwerkingsmogelijkheden als Cisco HCS, Skype for Business, Social Business Platforms en (video)conferencing. Meer weten?

Oplossingen voor Digital Workspace

KPN Werkplek

Met KPN Werkplek beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket en hulp op afstand.

KPN Werkplek

Skype for business

Skype for Business biedt u een totaaloplossing met vaste telefonie, mobiel, internet en virtuele werkplek. Zo heeft u optimale bereikbaarheid en werkt u overal vanaf elk apparaat.

Skype for Business
Cisco Hosted Collaboration Service

Cisco Hosted Collaboration Service

De schaalbare totaaloplossing voor communicatie uit de cloud. Altijd en overal effectief communiceren en samenwerken vanaf elk apparaat.

Video & Conferencing

Video & Conferencing

Conferencing biedt de mogelijkheid om via telefoon, video of internet met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen.

New Technology Adoption

New Technology Adoption

Met de snelle digitalisering is het belangrijk dat uw medewerkers de nieuwe oplossingen gaan omarmen. Hoe u dat het beste doet, leggen wij graag aan u uit.

Bekijk ook onze andere Digital Workspace oplossingen

Video: Online Werkplek van KPN

Een flexibele en virtuele werkplek met optimale vrijheid voor al uw medewerkers als totale ICT oplossing? Veilig, betrouwbare en transparante kosten? Met Online Werkplek van KPN kunnen uw medewerkers overal werken. Uw medewerkers beschikken overal en altijd over alle functionaliteiten en documenten. Op elk device.

Bekijk de video voor meer informatie.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch


Mobiele werkplek op maat voor monteurs

Voor bedrijven met mobiele werknemers zijn flexibele werkplekken een must. KPN Consulting kan helpen bij het maken van de juiste beslissing.


Whitepaper: Werkplek in de cloud

Met het invoeren van mobiele werkplekken komen ook risico's voor uw bedrijf. Hoe zorgt u dat uw ICT en de cloud veilig en betrouwbaar zijn?

Download whitepaper


Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op