CYOD: Vrijheid binnen heldere kaders

Emotionele verbinding met een toestel telt. Ook op de werkvloer. Werken op zelfgekozen toestellen en apparaten leidt tot meer gemotiveerde en betrokken medewerkers. Helaas brengt het werken op eigen devices ook veiligheidrisico's met zich mee.

KPN biedt daarvoor een oplossing. Met Choose Your Own Device (CYOD) kiezen je medewerkers een vertrouwde én veilige werkplek, binnen de door jou bepaalde kaders.

Daarom Choose Your Own Device van KPN

  • Veilig
    De hardware van je medewerkers is optimaal beveiligd.
  • In control
    Je houdt grip op het hardwaregebruik en dataverkeer van alle medewerkers.
  • Vertrouwd
    Effectief en gemotiveerd werken op apparaten naar keuze.

Bepaal je CYOD-strategie in 5 stappen

Van inzicht in de benodigde apparaten per functie tot een afgewogen applicatiepakket: een goede CYOD-strategie is onmisbaar.
Daarom bieden we hiervoor een praktisch stappenplan.

Bepaal je startpunt

Goede keuzes maken vraagt om inzicht in het huidige beleid. Hoe ga je nu om met gebruikte apparatuur, heb je er überhaupt zicht op of zit je er juist te veel bovenop?

Werkstijlen analyse

Binnen je organisatie houden mensen er allerlei werkstijlen op na. De een is veel onderweg en de ander is gebonden aan locatie. Definieer de werkstijlen en ontwikkel persona's.

Inrichting per profiel

Vertaal de werkstijlen naar een basisinrichting per profiel. Welke soort apparatuur en applicaties zijn er nodig? Bied je medewerkers een afgewogen pakket.

CYOD-strategie vertalen

Kies voor een ecosysteem of combinatie aan platformen. Besluit welke toestellen en applicaties je wilt bieden, en stel randwoorwaarden op.

Maak een roadmap

Zet alle mijlpalen en de belangrijkste stappen om de strategie te realiseren uiteen in een roadmap. Houd hierbij rekening met de adoptie door medewerkers.

Meer weten over Choose Your Own Device?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op