Hosting

Flexibele servercapaciteit

Hosting van KPN is de oplossing waarmee u flexibel beheerde servercapaciteit afneemt op servers die al geheel voor u ingericht zijn. Uw systemen zijn altijd up-to-date en aantoonbaar veilig. Hiermee voldoen uw systemen aan gangbare wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. KPN beheert voor u het besturingssysteem, voert preventief controles uit en installeert noodzakelijke updates en patches van alle leveranciers. Daarnaast bewaakt KPN de systemen 24/7 en kunnen up-to-date rapportages bekeken worden via een portaal.

Bij Hosting van KPN kiest u eenvoudig het serviceniveau dat bij u past voor al uw applicaties die nog niet geschikt zijn voor de cloud.

Voordelen Hosting

Voordelen Hosting

  • Kostenbesparing
    U betaalt alleen voor wat u gebruikt, zonder kostbare reservecapaciteit en investeringen vooraf in infrastructuur.
  • Continuïteit
    Geautomatiseerde uitwijk naar een ander KPN datacenter bij calamiteiten is onderdeel van de dienstverlening en kunt u per server afnemen.
  • Zekerheid
    KPN beheert voor u de serverinfrastructuur en besturingssystemen op basis van heldere service levels, geleverd vanuit de 100% Nederlandse KPN datacenters.

Modules

Standaard module van Hosting

Standaard

Alle garanties van beschikbaarheid, uitwijkbaarheid en veiligheid voor uw bedrijfkritische applicaties en informatie.

Module Mission Critical van Hosting

Mission Critical

Standaard zekerheid aangevuld met extra eisen ten aanzien van dataverlies en zeer snelle uitwijktijd naar een ander KPN datacenter.

Module dedicated van Hosting

Dedicated

Hoge kwaliteit hosting zoals u gewend bent met Mission Critical, maar dan op fysiek afgescheiden servers. Veilig en betrouwbaar.

Factsheet: Hosting

Snel inspelen op veranderende marktomstandigheden vergt veel van uw ICT-omgeving. Onze hostingoplossingen voorzien u van eenvoudig aanpasbare servercapaciteit, speciaal voor applicaties die nog niet geschikt zijn voor de cloud. Wij beheren en onderhouden de servers voor u. Ontdek onze hostingoplossingen en de voordelen voor uw organisatie in onze factsheet.

Download de factsheet

Video: Hostingoplossingen

Dataverkeer groeit explosief en ICT omgevingen worden complexer. Eigen servers bieden in deze situatie te weinig capaciteit, flexibiliteit en veiligheid. KPN helpt bij het inventariseren van de mogelijkheden van de standaardisatie en virtualisatie van de huidige fysieke ICT infrastructuur. Ook kan er voor gekozen worden om servercapaciteit af te nemen van 1 van onze duurzame datacenters.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video: CRV en KPN

CRV is een innovatieve Nederlands-Vlaamse coöperatie en helpt professionele melk- en vleesveehouders bij het verbeteren van hun veestapel en hun bedrijfsvoering. ICT-ondersteuning is hierbij essentieel en de beschikbare data moet eenvoudig toegankelijk zijn voor een goede dataverwerking. KPN zorgt voor de beschikbaarheid, schaalbaarheid en continuïteit van de ICT-voorzieningen.

Bekijk de video voor meer informatie.

E-book: Security & Compliance

Hoe blijft u als bedrijf veilig en compliant in een wereld vol regeldruk over geleverde Clouddiensten? Ontdek 5 belangrijke trends en uitdagingen op het gebied van security & compliance in ons e-book.

Download het e-book

E-book: Applicaties in de cloud

In dit e-book delen we onze visie op een goed georganiseerde overstap naar de cloud. Centraal hierin staat dat een applicatiegerichte cloudinfrastructuur het uitgangspunt zou moeten zijn bij die overgang.

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op