​Overal slim samenwerken met
Cloud Communications Cisco 

Bereikbaarheid is cruciaal voor organisaties. In veel organisaties staat telefonie nog altijd op nummer 1 als hét communicatiemiddel om intern en extern goed bereikbaar te zijn.

Cloud Communications Cisco van KPN is een moderne, robuuste en praktische telefoniecentrale uit de cloud. Dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid en communicatie voor elke organisatie.

Combineer telefonie daarnaast eenvoudig met de slimme samenwerkingsfuncties van Cisco Webex. En vertrouw op een gebruiksvriendelijke totaaloplossing waarmee medewerkers, klanten en partners optimaal kunnen samenwerken. Waar en wanneer dan ook.

Download whitepaper

Cloud Communications Cisco van KPN

flexibel

Flexibel
Geef je medewerkers altijd en overal toegang vanaf elk apparaat.

betrouwbaar

Betrouwbaar
Vertrouw op het beste netwerk van Nederland; winnaar in de MT1000.

schaalbaar

Schaalbaar
Schaal zelf op en af, of breid uit met andere Unified Communications-diensten.

Vergroot de waarde van je communicatie

Vaste en mobiele telefonie integratie

Neem je kantoor mee in je broekzak. Integreer je vaste en mobiele nummer voor optimale bereikbaarheid zowel op kantoor als onderweg.

Samenwerken met Webex

Zorgeloze integratie van je telefonie-functionaliteiten met de meeste CRM-softwaresystemen.

Receptiefunctionaliteit

Laat je receptionisten eenvoudig online inkomende gesprekken beheren en routeren met de functionaliteiten van Receptie+ en Hosted Voice.

Callcenterfunctionaliteit

Creëer eenvoudig een callcenter voor zowel de kleinere bedrijven als de grotere. Met de mogelijkheid tot zorgeloze integratie met de meeste CRM-systemen.

Factsheet: Cloud Communications Cisco

Lees hoe je medewerkers in staat stelt zowel onderling als met klanten en partners te communiceren en samenwerken. Met Cloud Communications Cisco als alternatief voor je bedrijfscentrale.

Download

Meer weten over Cloud Communications Cisco?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak

Neem contact op