Archiving Online

Uw data zorgeloos en efficiënt opgeslagen

Met Archiving Online biedt KPN opslagcapaciteit aan voor het archiveren van data die gedurende lange tijd niet actief gebruikt wordt. Archiving Online biedt u een bodemloze opslagcapaciteit waarbij u alleen betaalt voor wat u in de KPN Cloud gebruikt. Deze unieke oplossing, die hybride kan worden afgenomen, voorkomt het periodiek uitbreiden van uw dure lokale storage oplossing.

Voordelen Archiving Online

Voordelen Archiving Online

  • Hybride af te nemen
    Archiving Online is af te nemen via een virtuele of fysieke machine, of direct via een beveiligde internet verbinding
  • Compliant
    Archiving Online is standaard uitgerust met functionaliteiten om aan uw compliance taken te voldoen en is als pay-per-use oplossing af te nemen
  • Nederlandse datacenters
    Data is veilig en redundant opgeslagen in 2 datacenters in Nederland met Nederlands beheer

Brochure: Archiving Online

Ook als data niet meer iedere dag nodig zijn, bevatten ze waardevolle informatie. Organisaties slaan daarom steeds meer data op. Met als gevolg dat niet alleen de kansen voor organisaties toenemen, maar ook de kosten en de risico’s. KPN biedt met Archiving Online een platform waarmee u kosten bespaart en de controle behoudt over uw bedrijfsdata. U leest het in onze brochure.

Download de brochure

Whitepaper: De opslagparadox

Terwijl u steeds meer van uw data wil profiteren, maakt de exponentiële groei van informatie de hanteerbaarheid ervan steeds complexer. Dit is de opslagparadox. Daarnaast is het vraagstuk van compliancy: hoe kunt uw organisatie blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving? U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Video: Archiving Online

Met Archiving Online maakt u gebruik van 2 verschillende opslagmethodes: voor uw actieve data en voor uw inactieve data. Alleen voor de actieve dataset is nog een back-up nodig, de inactieve dataset wordt gearchiveerd. Doordat dit archief in 2 geografisch gescheiden datacenters wordt veiliggesteld, is een back-up niet meer nodig. Deze oplossing voldoet aan alle gangbare compliancevereisten en regelgeving rond opslag van uw bedrijfsdata.
Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcases

Video: TBI - Shared Service Center

TBI is een netwerk van ondernemingen die actief is in de bouw, installatie en techniek branche. Archiving Online realiseert lagere operationele kosten en kortere doorlooptijden van het backup en restore traject van TBI.

Klantcase: TBI

Door de crisis in de bouwbranche ligt de focus bij het TBI-SSC op het verlagen van exploitatiekosten. Om toekomstbestendig te blijven moeten ICT-kosten in lijn blijven met het bouwvolume. De duidelijkste oplossing was het besparen op het storage en back-up platform met Archiving Online van KPN.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op