Beveiliging en controle op datastromen, applicaties en gebruikers

Een WAN-bedrijfsnetwerk wordt steeds belangrijker voor iedere organisatie. Medewerkers hebben altijd en overal toegang nodig tot applicaties om samen te kunnen werken. Dit werpt vragen op over privacy en veiligheid. Daarnaast wilt u performance en beschikbaarheid optimaliseren, maar hoe precies? SD-WAN van KPN biedt u de oplossing.

SD-WAN is een techniek waarmee het bestaande WAN-netwerk veilig, flexibel en inzichtelijk wordt gemaakt. Bovendien wordt het centraal en op afstand beheerd. Met SD-WAN van KPN beveiligt u bovendien uw WAN-netwerk tot op detailniveau, met controle en inzicht op de performance van al uw verkeersstromen, gebruikers en applicaties. Daarnaast kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van uw WAN-netwerk verhogen door een extra verbinding toe te voegen.

Wat is software defined WAN (SD-WAN)?

Een standaard bedrijfsnetwerk verbindt verschillende vestigingen, zodat uw medewerkers altijd kunnen samenwerken. Met de toevoeging van SD-WAN beheert u uw bedrijfsnetwerk op afstand en zijn functies eenvoudig aan en uit te zetten. Dit zorgt er voor dat uw bedrijfsnetwerk met uw bedrijf mee groeit.

SD-WAN wordt via het netwerk van KPN geleverd. De toevoeging van SD-WAN wordt als een laag over de infrastructuur heen gelegd. Dit creëert extra intelligentie: meer beschikbaarheid, veiligheid en goed inzicht in de performance van uw WAN-netwerk en alle aanverwante verbindingen.

Waar een software-gedreven netwerk een stap voorwaarts is, zet KPN met service defined networking nog een extra stap om organisaties écht verder te helpen. Hiermee legt KPN een servicelaag over de complexe techniek heen en is IT eenvoudiger en overzichtelijker voor de gebruiker. Dit doet KPN door van alle aangekoppelde IT systemen en netwerken het beheer uit handen te nemen. U hoeft niet meer na te denken over performance en innovatie van uw SD-WAN netwerk.

Factsheet SD-WAN

Het is voor ieder bedrijf van groot belang om controle over beveiliging en flexibiliteit van uw bedrijfsnetwerk te hebben. Lees in de factsheet hoe SD-WAN uw onderneming een flexibel en veilig bedrijfsnetwerk kan bieden.

Meer dan 400 professionals gingen u voor

Daarom SD-WAN van KPN


  • Veilig
    Beveilig uw netwerk op detailniveau, zowel op vestigingsniveau als overkoepelend.
  • Maximale beschikbaarheid
    Altijd en op iedere bedrijfslocatie beschikbaar zodat uw werknemers efficiënt kunnen werken.
  • Controle en inzicht
    Controleer verkeersstromen, applicaties en gebruikers binnen het netwerk.


Meer weten over SD-WAN?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op