Organise - organiseer je Cloud

Het IT werkveld is continu aan verandering onderhevig. Om op strategisch niveau een plan te maken over de inzet van IT is gespecialiseerde kennis nodig. Bijvoorbeeld op het gebied van netwerken, beveiliging, systemen en applicaties. Het vinden van gekwalificeerde mensen is in de huidige markt ongelooflijk lastig. IT personeel is steeds schaarser en daarmee duurder.

KPN helpt je bij het verkrijgen van overzicht over je IT-landschap. Daarnaast geven wij je een realistische leidraad voor een nieuwe inrichting, of dit nu private, public, multi of Hybrid Cloud moet zijn. In onze aanpak staan applicaties centraal en we stemmen deze af op jouw huidige IT omgeving, zakelijke doelen en operationele realiteit.

We bieden daarvoor advies-, bouw en implementatiediensten. Met als resultaat bijvoorbeeld een nieuwe digitale strategie, de bouw van een Cloud-platform of het ter beschikking stellen van een applicatie. Hierbij werken we in de meeste gevallen op basis van een uurtarief. In sommige gevallen zijn de diensten in een fixed fee opgenomen. In alle gevallen krijg je vooraf een realistisch beeld van de te verwachte kosten.

Neem contact op

Scope

Om de transitie naar een nieuw platform soepel te laten verlopen zonder onderbrekingen in uw businessproces, bieden we een heldere en geco├Ârdineerde aanpak. In deze Scope-fase worden bestaande services en applicaties ge├»nventariseerd en gegroepeerd. Op basis van applicatie complexiteit en data classificatie wordt een prioriteit vastgesteld van de applicatie migratiebacklog.

  • Verkennen van de mogelijkheden voor jouw organisatie
  • Advies over te maken keuzes voor succesvolle adoptie
  • Inzicht in de geschiktheid en randvoorwaarden
  • Uitgangspunten, scope en vervolgstappen bepalenDesign

In de Design-fase maken wij samen met jou het ontwerp van je nieuwe omgeving. Deze baseren wij op best-practices die je in staat stellen om nieuwe Cloud voordelen, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid te benutten.

  • Expliciet maken van eisen, mogelijkheden en beperkingen voor uw IT architectuur
  • Mogelijkheden onderzoeken voor integratie met bestaande IT-omgevingen
  • Expertise bij het maken van een toekomstbestendige IT-architectuur
  • Migratieplan opstellen
  • Ontwerp en vervolgstappen bepalen


Implement

In de Implement-fase richt KPN je nieuwe Cloudomgeving in. Ook voeren wij de migratie uit indien je dat niet zelf wilt of kan uitvoeren. KPN zorgt ervoor de dat de implementatie voorspelbaar en snel verloopt.

KPN bepaalt altijd samen met u wat de beste implementatie strategie is. Hier zijn onder andere de technische vereisten en de wijze waarop uw organisatie gebruik maakt van de faciliteiten van invloed. Het doel is altijd om gebruikers zo snel mogelijk gebruik te kunnen laten maken van de nieuwe faciliteiten en de verstoring van de overgang te minimaliseren.


Meer weten over Cloud Organise?
Maak en terugbelafspraak