KPN Internedservices

Internedservices is nu KPN

Internedservices behoort tot de grootste onafhankelijke leveranciers van managed cloud- en hostingdiensten in Nederland. In 2015 resulteerde dat in een overname door KPN waarna Internedservices verder ging als 100% dochter van KPN. Wij zijn daarmee specialist op het gebied van managed cloud- en hostingoplossingen.

Sinds medio 2019 wordt de samenwerking tussen de Internedservices- en KPN-collega’s verder geïntensiveerd om beter gebruik te kunnen maken van de onderlinge kennis en expertise met als doel een betere dienstverlening voor onze klanten.

Inloggen Internedservices Inloggen Desktop Portal

Bekijk onze cloud- en hostingdienstenPrivate Cloud

Public Cloud

Hybrid Cloud

Cloud Hosting

Cloud Connectivity

AppFactory

Over KPN Internedservices

Wij geloven dat organisaties nog succesvoller worden met de juiste IT-mogelijkheden. Zoals met onze premium managed cloud- en hostingdiensten op abonnementsbasis. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop.

Onze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit bewezen innovatie van partijen als Microsoft, Amazon en VMware. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden bieden wij hiermee altijd snel en voordelig de beste oplossing voor uw organisatie.

Bekijk veelgestelde vragen
managed  cloud en hosting

Onze vestiging blijft

Bezoekadres

Wielingenstraat 8 1441 ZR Purmerend

Postadres

Postbus 8391440 AV Purmerend

Telefoonnummer

Tijdens kantoortijden van 08:00 – 18:00 uur +31(0) 88 480 3000

Storingsnummer* buiten kantoortijden van 18:00 – 08:00 uur      +31(0)88 480 3010

*
Hebt u conform uw contract recht op 24x7 ondersteuning? Dan kunt u buiten kantoortijden contact opnemen met ons storingsnummer.

Meer weten over KPN Internedservices
of managed cloud en hosting?

Neem contact op