KPN Internedservices

Internedservices is nu KPN

Internedservices behoort tot de grootste onafhankelijke leveranciers van managed cloud- en hostingdiensten in Nederland. In 2015 resulteerde dat in een overname door KPN waarna Internedservices verder ging als 100% dochter van KPN. Wij zijn daarmee specialist op het gebied van managed cloud- en hostingoplossingen.

Sinds medio 2019 wordt de samenwerking tussen de Internedservices- en KPN-collega’s verder geïntensiveerd om beter gebruik te kunnen maken van de onderlinge kennis en expertise met als doel een betere dienstverlening voor onze klanten.

Over KPN Internedservices

Wij geloven dat organisaties nog succesvoller worden met de juiste IT-mogelijkheden. Zoals met onze premium managed cloud- en hostingdiensten op abonnementsbasis. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop.

Onze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit bewezen innovatie van partijen als Microsoft, Amazon en VMware. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden bieden wij hiermee altijd snel en voordelig de beste oplossing voor uw organisatie.

managed  cloud en hosting

Meer weten over KPN Internedservices
of managed cloud en hosting?

Neem contact op