KPN Internedservices

Internedservices is nu KPN

Internedservices behoort tot de grootste onafhankelijke leveranciers van managed cloud- en hostingdiensten in Nederland. In 2015 resulteerde dat in een overname door KPN waarna Internedservices verder ging als 100% dochter van KPN. Wij zijn daarmee specialist op het gebied van managed cloud- en hostingoplossingen.

Sinds medio 2019 wordt de samenwerking tussen de Internedservices- en KPN-collega’s verder geïntensiveerd om beter gebruik te kunnen maken van de onderlinge kennis en expertise met als doel een betere dienstverlening voor onze klanten.

Inloggen Internedservices

Heeft u vragen over onze dienstverlening, bekijk dan de Frequently Asked Questions (FAQ):

Ga naar het FAQ

Bekijk de webinar:
Vertrouw op de cloud

Wat is werken in de cloud precies en hoe pakt u dat aan? Ontdek hoe de cloud werken veiliger én makkelijker maakt. Bekijk de webinar Vertrouw op de cloud.

Visie KPN Internedservices

Wij geloven dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de oneindige mogelijkheden die IT biedt. Wij willen onze klanten actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Dit doen we door premium managed cloud- en hostingdiensten op abonnementsbasis te bieden. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop.

Wij blijven uw premium Cloud & IT-services op abonnementsbasis bieden. Onze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit bewezen innovatie van partijen als Microsoft, Amazon en VMware. Hierdoor hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden en daarom kunnen we u de beste, snelste en voordeligste oplossing voor uw organisatie bieden.

managed  cloud en hosting

Bekijk onze productenWebmail Internedservices

U kunt hier inloggen op de Webmail van Internedservices, zoals u gewend bent.

Desktop Portal

U kunt hier inloggen op de Desktop Portal, zoals u gewend bent.Onze vestiging blijft

Bezoekadres

Wielingenstraat 8 1441 ZR Purmerend

Postadres

Postbus 8391440 AV Purmerend

Telefoonnummer

Tijdens kantoortijden van 08:00 – 18:00 uur
+31(0) 88 480 3000

Storingsnummer* buiten kantoortijden van 18:00 – 08:00 uur      +31(0)88 480 3010

*heeft u conform uw contract recht op 24x7 ondersteuning dan kunt u buiten kantoortijden contact opnemen met ons storingsnummer