Actuele en betrouwbare informatie

SAP-applicaties zoals ERP en CRM, helpen u om uw bedrijfsprestaties te verbeteren, altijd over betrouwbare informatie te beschikken en uw kosten te reduceren. Wij onderscheiden ons als leverancier van SAP diensten door de perfecte integratie met netwerken, zowel nationaal als internationaal. Wij bieden u flexibiliteit en zekerheid. Flexibiliteit omdat onze dienstverlening eenvoudig op en af te schalen is. Zekerheid omdat uw SAP-applicaties, systemen en gegevens worden bewaard en bewaakt in beveiligde en gecertificeerde datacenters.

Met SAP Hosting is KPN uw logische partner voor technisch SAP-beheer. Door de jarenlange relatie met SAP hebben wij ons gekwalificeerd als een uitstekend SAP Hosting partner. De certificaten voor excellent hosting partner en cloud service provider zijn het bewijs.

Webinar: Is cloud security een prioriteit?

Een sessie over cloud securitytrends, het tekort aan specialisten, de druk op IT-budgetten, IAAS en PAAS.


Hoe onze klanten SAP Hosting inzettenSAP Hosting
Voor Oxfam Novib heeft de keuze voor KPN een aanzienlijke kostenbesparing opgeleverd.
Rick de Zoete, ICT Coördinator Oxfam Novib

Oxfam Novib kiest voor SAP Hosting als schaalbaar en flexibel informatiesysteem. Bij de keuze voor een informatiesysteem hebben zij gelet op kosten, schaalbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid. Dit was cruciaal omdat Oxfam Novib in een transitie zit van centraal naar decentraal werken. SAP Hosting ondersteunt deze transitie en zorgt voor kostenbesparingen wat weer ten goede komt aan de strijd tegen armoede.

Lees meer over cloud en één van onze blogs


Daarom SAP Hosting van KPN


  • Geïntegreerd
    Integratie met onze eigen KPN netwerken, zowel nationaal als internationaal.
  • Nederlandse dienstverlening
    Dienstverlening vanuit Nederlandse datacenters en beheerders.
  • Schaalbaar
    Gebruikmakend van schaalbaar premium cloudplatform.


SAP HANA en het LoRa-netwerk van KPN

KPN is een vertrouwde partner van SAP. Samen met SAP verbinden we uw ambities met de technologische innovaties.

Het LoRa-netwerk van KPN verbindt miljarden objecten op afstand. Met niet meer dan een chip, sensor en batterij zijn ook uw objecten verbonden met het Internet of Things.

Via het innovatieve en veilige SAP HANA cloudplatform van KPN kan deze data direct vertaald worden naar real-time analyses en nuttige inzichten op uw ERP-systeem.

Wilt u meer informatie over SAP Hosting?

Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op