Applicaties zijn de spil van uw organisatie

Of het nu gaat om efficiënte werkprocessen, samenwerking of interactie met uw klant, applicaties stellen u in staat om digitaal succesvol te zijn. Daarom is het van belang dat deze beschikbaar en betrouwbaar zijn en continu worden doorontwikkeld.

Webinar
Is cloud security een prioriteit?

De applicaties en bijbehorende services van KPN.

Business Applications

Uw Business Applicaties zijn van essentieel belang voor uw succes in de markt. Zeker in het digitale tijdperk is het cruciaal dat u regie heeft over de functionele kant van de applicaties, zodat ze deze rol kunnen blijven vervullen. Voor het technische beheer, de technische kant, implementatie, onderhoud en dagelijks beheer kunt u vertrouwen op diensten van KPN.

De Business Applicaties van KPN:

  • SAP: Technisch applicatie en -database beheer voor uw SAP omgeving
  • Managed Webhosting: Beheer van uw CMS en benodigde middeware voor uw website
  • Technisch Applicatie beheer: Algemeen technisch beheer van uw applicaties

Snel, veilig en voorspelbaar uw applicaties ontwikkelen.

ICT Development en Management Tooling

Digitalisering maakt de ontwikkeling van applicaties en andere digitale diensten steeds relevanter. Snelheid is hierbij belangrijk, want hoe sneller u een idee omzet in applicatie ontwikkeling, hoe sneller gebruikers hiervan kunnen profiteren. DevOps is de gangbare moderne ontwikkelmethodiek voor applicaties. KPN biedt oplossingen om zowel de ontwikkelaar als de beheerder te ondersteunen.

Oplossingen waarmee u uw ontwikkelproces van applicaties versnelt en de implementatie vereenvoudigt.

  • AppFactory: Complete tooling voor ondersteuning van uw DevOps processen, incl. een container platform
  • API-Store: Eenvoudig en veilig toegang tot uw API’s en die van derden
  • Grip: Complete Identity and Access Management oplossing. Identity & Access Management met één tool, veilig en eenvoudig

Keuzevrijheid in het uitbesteden van beheer.

Key Components

Het goed laten functioneren van uw applicaties is tegenwoordig een samenspel van veel specialismen. Veel organisaties willen deze expertise niet meer in huis hebben. Key Components van KPN biedt u de vrijheid om datgene uit te besteden waar u de expertise niet voor heeft of wilt hebben. KPN biedt key components voor virtual machines, operating systems, middleware, applicaties, netwerken en security. Uiteraard betaalt u alleen voor wat u in beheer geeft bij KPN en biedt KPN u kwaliteitsgarantie.

KPN Key Components biedt u daarom de ultieme keuzevrijheid in het uitbesteden van het beheer van componenten.Wilt u meer informatie over Cloud Applications?

Wij helpen u graag.