Applicaties zijn de spil van je organisatie

Of het nu gaat om efficiënte werkprocessen, samenwerking of interactie met je klant, applicaties zijn onmisbaar voor digitaal succes. Het is dus van belang dat ze altijd beschikbaar en betrouwbaar zijn, en continu worden doorontwikkeld. Hoe houd je overzicht, implementeer je op het juiste moment en blijf je bij qua beheer?

Cloud Applications brengt het allemaal samen, van managed webhosting tot identity en access management. Speciaal voor grote organisaties met een complexe ICT-behoefte.

Meer weten over Cloud Applications? Neem contact op voor een vrijblijvende terugbelafspraak. Of ontdek meer in ons webinar: Is cloud security een prioriteit?

Bekijk webinar

De applicaties en bijbehorende services van KPN

Business Applications

Je Business Applicaties zijn van essentieel belang voor je succes in de markt. Zeker in het digitale tijdperk is het cruciaal dat je regie hebt over de functionele kant van de applicaties, zodat ze deze rol kunnen blijven vervullen. Voor het technische beheer, de technische kant, implementatie, onderhoud en dagelijks beheer kan je vertrouwen op diensten van KPN.

De Business Applicaties van KPN:

  • SAP: Technisch applicatie en -database beheer voor je SAP omgeving
  • Managed Webhosting: Beheer van uw CMS en benodigde middeware voor je website
  • Technisch Applicatie beheer: Algemeen technisch beheer van je applicaties

Snel, veilig en voorspelbaar applicaties ontwikkelen

ICT Development en Management Tooling

Digitalisering maakt de ontwikkeling van applicaties en andere digitale diensten steeds relevanter. Snelheid is hierbij belangrijk, want hoe sneller je een idee omzet in applicatie ontwikkeling, hoe sneller gebruikers hiervan kunnen profiteren. DevOps is de gangbare moderne ontwikkelmethodiek voor applicaties. KPN biedt oplossingen om zowel de ontwikkelaar als de beheerder te ondersteunen.

Oplossingen waarmee je jouw ontwikkelproces van applicaties versnelt en de implementatie vereenvoudigt.

  • AppFactory: Complete tooling voor ondersteuning van je DevOps processen, incl. een container platform
  • API-Store: Eenvoudig en veilig toegang tot je API’s en die van derden
  • Grip: Complete Identity and Access Management oplossing. Identity & Access Management met 1 tool, veilig en eenvoudig

Keuzevrijheid in het uitbesteden van beheer

Key Components

Het goed laten functioneren van je applicaties is tegenwoordig een samenspel van veel specialismen. Veel organisaties willen deze expertise niet meer in huis hebben. Key Components van KPN biedt je de vrijheid om datgene uit te besteden waar je de expertise niet voor hebt of wilt hebben. KPN biedt key components voor virtual machines, operating systems, middleware, applicaties, netwerken en security. Uiteraard betaal je alleen voor wat je in beheer geeft bij KPN en biedt KPN je kwaliteitsgarantie.

KPN Key Components biedt je daarom de ultieme keuzevrijheid in het uitbesteden van het beheer van componenten.

Meer weten over Cloud Applications?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak