Webserie: Hackademy #2

In Hackademy leer je meer over cyberveiligheid en over hoe je jouw apparaten en bedrijf beschermt tegen cybercriminelen. Weet jij hoe je je moet wapenen tegen hackers, of hoe je foute linkjes herkent? Je leert het van cyberexpert Jordi Scharloo.

Hackademy #1 Malware

Jordi Scharloo is cyber security specialist bij KPN Security. In deze aflevering van Hackademy leert hij je alles over Malware. Wat is het precies? En vooral, wat kun je doen om je bedrijf ertegen te beschermen?


Hackademy #2 Botnet

Jordi Scharloo is cyber security specialist bij KPN Security. Samen met zijn team houdt hij nieuwe ontwikkelingen in de cybercriminaliteit in de gaten. In deze Hackademy gaat hij in op botnets, ofwel: het Zwitserse zakmes van cybercriminelen. Hoe werkt een botnet en wat kun je ertegen beginnen? Je leert het in deze aflevering.


Hackademy #3 Ransomware

Jordi Scharloo is cyber security specialist bij KPN Security. Als expert op het gebied van cybercriminaliteit weet hij alles over ransomware. Ransomware is niet alleen erg vervelend voor je organisatie, het kan ook nog eens veel geld kosten. Wat moet je doen als je bestanden  worden gegijzeld door ransomware. Leer erover in deze aflevering van Hackademy.


Hackademy #4 Ransomware-as-a-service

Jordi Scharloo is cyber security specialist bij KPN Security. Als expert op het gebied van cybercriminaliteit weet hij alles over ransomware-as-a-service. Wist jij dat cybercriminelen hun malware verkopen aan hackers, zodat ze samen buit kunnen maken? Leer erover in deze aflevering van Hackademy.


Hackademy #5 Foute linkjes, wat nu?

Weet jij hoe je een foute link kunt herkennen en wat je moet doen als je er toch op klikt? Jordi Scharloo, cyber security specialist bij KPN Security, vertelt in deze aflevering van Hackademy alles over phishing en verdachte linkjes.Meer zien over cyberveiligheid? Bekijk ook de vorige reeks van Hackademy.

Gerelateerde artikelen