Webserie: De werkweek van…

Thuis- en flexwerken is niet nieuw, wel is het de afgelopen 1,5 jaar in een versnelling geraakt en de norm geworden. Elke werkweek ziet er anders uit. Werknemers hebben ontdekt dat werken ook prima vanaf de keukentafel, de koffietent op de hoek of zelfs vanaf een zonnig eiland kan. Ze willen hybride werken. In deze serie bieden we een kijkje bij bedrijven die het nieuwe, hybride werken onder de knie proberen te krijgen.

De werkweek van… Hans Scheffer

Deze week volgen we Hans Scheffer, de CEO en founder van HelloPrint. Hoe richt hij de nieuwe werkweek in, zijn er verplichte kantoordagen bij HelloPrint en kun je volgens hem remote vanuit het buitenland werken?

De werkweek van… Roel Jansen

We kijken een week lang mee met Roel Jansen, CEO van Hiber. Hoe bevalt het nieuwe werken hem? Wat is de verdeling tussen thuis en kantoor? En, hoe zorgt hij ervoor dat de medewerkers zich gehoord én gezien voelen tijdens het thuiswerken?
Whitepaper: Hybride werken écht laten werken

Na 2 jaar volledig thuiswerken, zet Nederland nu een volgende stap: naar het hybride werken. Hoe laat je dat écht werken?

DownloadDe werkweek van… Thomas van Til

Thomas van Til is hoofd marketing bij Founda Health. We spreken hem een week lang om erachter te komen hoe zij de nieuwe werkweek inrichten, zorgen dat het teamgevoel blijft én de werknemers die liever thuis werken zo optimaal mogelijk ondersteunen.

De werkweek van… Alexandra de Bruijn

De laatste week volgen we Alexandra de Bruijn, program designer bij The Talent Institute professionals. Hoe hebben zij de bedrijfscultuur in stand gehouden tijdens de lock-down? Houden zij zich nog aan de traditionele 9 tot 5 werkdag?

Gerelateerde artikelen