Webserie: De Keukentafelmanagers

Ontmoet de Keukentafelmanagers, managers en bedrijven die zichzelf opnieuw hebben uitgevonden het afgelopen jaar. Hoe pakten ze dat aan? En wat hebben ze ervan geleerd? Kijk mee hoe werken ook kan.

Keukentafelmanager #1 Nick

Keukentafelmanager Nick is de oprichter van een online architectenbureau. Hij past huizen aan zonder ook maar een voet over de drempel te zetten. En de vraag is groot.


Keukentafelmanager #2 Chris

Keukentafelmanagers Chris is creatief directeur en mede-eigenaar van Leisure Team. Een bedrijf voor online bedrijfsuitjes en cadeaus dat is ontstaan tijdens – én dankzij – de Covid-19 crisis.


Keukentafelmanager #3 Marieke

Het ‘nieuwe’ werken zorgt ervoor dat zelfs medische beroepen nu vanuit huis aan de slag kunnen. Zoals doktersassistent Marieke, die haar werk doet vanaf haar eigen keukentafel. Maar, hoe geef je medisch advies op afstand?


Keukentafelmanager #4 Mark

Werken. We hebben allemaal ontdekt dat het anders kan. Zo ook camperverhuurbedrijf GoBoony die het afgelopen jaar ondervonden dat ze eigenlijk helemaal geen kantoorpand nodig hebben. Maar, hoe manage je een heel bedrijf vanuit huis?

Gerelateerde artikelen