Vierde seizoen Vallen & Opstaan van start met podcastpioniers Dag en Nacht Media te gast

Dé ondernemerspodcast van Nederland is terug! Voor het vierde achtereenvolgende seizoen van Vallen & Opstaan schuiven succesvolle Nederlandse ondernemers aan bij host Vincent Reinders. Deze week: Anne Janssens en Tim de Gier van Dag en Nacht Media.

Vallen & Opstaan seizoen 4 - afl. 1:

Tim de Gier en Anne Janssens (Dag en Nacht Media)

Als Anne en Tim in 2016 beginnen met podcastuitgeverij/advertentienetwerk Dag en Nacht Media, moeten podcasts in Nederland nog doorbreken. Zes jaar later verkopen ze hun bedrijf aan het Deense Podimo. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Vallen en Opstaan gaat het over pionieren en alles dat komt kijken bij een overname.

Benieuwd hoe dat ging? Luister het ondernemersverhaal van Tim en Anne nu hieronder óf via je favoriete podcast app.

Vallen & Opstaan Seizoen 4 - Afl. 1
Dag en Nacht Media

KPN helpt ondernemend Nederland graag vooruit. Door de beste telecomoplossingen te bieden met de beste service. Benieuwd hoe KPN jou verder kan helpen? Ga dan naar kpn.com/zakelijk.

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen