The Dutch Weed Burger bij Vallen & Opstaan: van veroordeeld dierenactivist tot plant-based pionier

Het vijfde seizoen van podcastserie Vallen & Opstaan start met ondernemer Mark Kulsdom van The Dutch Weed Burger. Met zijn veganistische Weed Burger probeert hij de wereld op zijn manier beter te maken.

Vallen & Opstaan seizoen 5 - afl. 1:

Mark Kulsdom (The Dutch Weed Burger)

In zijn jonge jaren is Mark Kulsdom een fanatieke activist voor dierenrechten. Zo bevrijdt hij nertsen en andere dieren in Nederland en het buitenland. Dit brengt hem ook in de problemen; zo moet hij een half jaar zitten in een Deense gevangenis. Dan besluit hij het roer om te gooien en op een andere manier impact te maken. Met zijn veganistische Weed Burger probeert hij de wereld op zijn manier beter te maken.

In deze eerste aflevering van het vijfde seizoen Vallen & Opstaan deelt Mark hoe hij evolueerde naar een ondernemer die de voedselindustrie van binnenuit wilt veranderen. Met uiteindelijk een overname door LiveKindly Collective vertelt Mark over zijn transformatie.

Van passie voor dierenwelzijn naar de wereld van duurzaam ondernemen, met één constante missie: het redden van dieren door plantaardig voedsel de norm maken. Benieuwd naar het hele verhaal?

Bekijk de video van de nieuwste aflevering op YouTube en beluister hieronder de podcastaflevering!

Vallen & Opstaan Seizoen 5 - Afl. 1
The Dutch Weed Burger

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?


Bedrijf Starten Checklist

Met 17 belangrijke stappen voor de startende ondernemer.

Download


Gerelateerde artikelen