Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S23 serie

Een prachtig nieuw ontwerp, ongeëvenaarde camera’s, top-notch beveiliging en de beste Galaxy-prestaties tot nu toe: Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Samsung Galaxy S23!

Prestaties Samsung Galaxy S23 en S23+

Tijdens Samsung Unpacked heeft Samsung haar nieuwste smartphone serie gepresenteerd aan de wereld: de Samsung Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra. Deze nieuwe toestellen zijn met stip één van de meest krachtige en geavanceerde smartphones van dit moment. Zo beschikken de Samsung S23 en S23+ over een grotere batterijcapaciteit en de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset. Daarmee kun je gerust de hele dag mobiel werken, (video)bellen, gamen, Instagrammen en fotograferen.

De S23 heeft namelijk een veel betere performance als je veel apps tegelijkertijd gebruikt. Net als jouw onderneming draait hij dus 24 uur per dag door. Is de batterij toch een keer op? Dan heb je het toestel zo weer opgeladen dankzij de Super Fast Charging oplaadfunctie. De krachtige batterij maakt ook het kraakheldere display mogelijk: jouw foto’s of video’s zien er nog kleurrijker, dynamischer en helderder uit, zelfs in de felle zon.


Samsung: nieuw!
Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra

Premium design, krachtiger en meer opslagruimte! De nieuwe Samsung Galaxy S23 serie is nu verkrijgbaar.


Camera Samsung Galaxy S23

De Samsung S23 en S23+ beschikken beiden over een 50MP Ultra Wide Camera die zorgt voor meer detail en helderheid in je foto’s. Zelfs bij tegenlicht of heel weinig licht. Dankzij de verbeterde Nightography functie en Night Portrait en Night Selfie mode maak je namelijk ook in het donker de meest geweldige foto’s.

De verbeterde camera is ideaal als je voor je bedrijf veel foto’s maakt. Bijvoorbeeld productfotografie of mooie plaatjes voor op je Instagram-kanaal. Maar ook als je veel moet videobellen of stories maakt is dit natuurlijk ideaal. Of op vakantie natuurlijk.

Top-notch beveiliging

Bij Samsung staat betrouwbare beveiliging van je mobiele toestel voorop. Daarom krijg je van Samsung 5 jaar beveiligingsupdates en OS-updates standaard inbegrepen. De chip in de Galaxy S23 serie is beveiligd met Samsung Knox, dat privacygevoelige data zoals wachtwoorden achter slot en grendel zet.

Daarnaast heb je op je smartphone een eigen Security Dashboard. Hierop zie je welke apps allemaal toegang hebben tot je camera, microfoon en andere gegevens en vink je de toegang zelf aan en uit. Een veilig gevoel als je je toestel zakelijk gebruikt of gegevens of apps van klanten beheert.

Design Samsung Galaxy S23

De nieuwe Samsung Galaxy S23 serie heeft wederom een bijzonder mooi, luxe en duurzaam design. De toestellen hebben een aluminium frame en zijn deels gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Zo is ocean-bound plastic en deels gerecycled Gorilla Glass gebruikt voor de productie van deze smartphones. Gorilla Glass is niet alleen duurzaam maar ook oersterk en maakt dat je telefoon goed beschermd is tegen vallen, stoten en krassen. Handig als je veel op pad bent of op locatie werkt!

De Samsung Galaxy S23 en S23+ zijn op de markt in 4 stijlvolle nieuwe kleuren: Phantom Black, Cream, Green en Lavender. Kies een kleur die bij je stijl past. Overigens is ook de software van het apparaat volledig naar je eigen stijl in te richten dankzij One UI 5: zo kun je zelf de kleuren, achtergronden, het vergrendelscherm, notificatiebalk, split-screen functies en stackable widgets helemaal customizen naar je eigen wens. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ‘werk-modus’ tijdens kantooruren en ‘privé-modus’ daarbuiten te gebruiken.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Naast de reguliere Samsung Galaxy S23 en S23+ brengt Samsung ook een nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra uit. Dit toestel is het absolute premium model van de nieuwe S23 serie. Zo beschikt de Galaxy S23 Ultra over een camera met maar liefst 200 Megapixel. De hoogste cameraresolutie in een Samsung smartphone tot nu toe. Met 100x Space Zoom en 10x Optical Zoom maak je zelfs van grote afstand haarscherpe foto’s.

De batterij van de Galaxy S23 Ultra is nog krachtiger (maar liefst 5000mAh) en gaat daardoor nog langer mee als je aan het werk bent. Daarnaast heeft het toestel een S Pen waarmee je op het scherm kunt schrijven of tekenen. Je kunt de pen in de behuizing van het toestel opbergen. Dit is ideaal als je in vergaderingen of onderweg graag aantekening maakt. De Samsung S23 zet deze namelijk zelf om in tekst.

Het design van de S23 Ultra wijkt ook iets af van de andere twee toestellen in deze serie. De S23 Ultra is groter dan de S23+ en heeft een rechte boven- en onderkant. Het toestel is in dezelfde kleuren verkrijgbaar: Phantom Black, Cream, Green en Lavender. Naast de nieuwe toestelserie kondigde Samsung ook een bijpassende collectie van nieuwe accessoires aan zoals beschermhoesjes en opladers.

Bestel de Samsung S23 met een Zakelijk Unlimited abonnement

De Samsung Galaxy S23 is nu verkrijgbaar bij KPN in combinatie met bijvoorbeeld een Kleinzakelijk Unlimited abonnement. KPN EEN MKB klanten kunnen het toestel vanaf 2 februari bestellen.

Gerelateerde artikelen