Gehackt door je ex: techjournalist Daniël Verlaan terug met podcast Ik Weet je Wachtwoord

Daniël Verlaan is techjournalist, schrijver en podcast maker. In het tweede seizoen van ‘Ik weet je wachtwoord’ komen weer de meest bizarre cybercrime-cases aan bod.

In navolging van het bestselling boek, een documentaire-serie en een succesvol eerste seizoen is techjournalist Daniel Verlaan terug met de podcast ‘Ik Weet Je Wachtwoord’. In de eerste aflevering: wat te doen als je ex-partner je digitale leven overneemt?

Waar gaat de podcast over?

In de podcast ‘Ik Weet Je Wachtwoord’ gaat techjourmalist Daniël Verlaan dieper in op de meest bijzondere security-verhalen die online spelen. Elke twee weken duikt hij in een nieuwe cybercrime-zaak. Daarbij schuwt hij het niet om ook het gesprek aan te gaan met hackers zelf.


Cyber Security Checklist

Wil jij weten hoe het met de cybersecurity van jouw bedrijf gesteld is? Download de checklist en ontdek wat je (nog meer) kunt doen!

Download


Gehackt door je ex

In aflevering 1 van het tweede seizoen staat de liefde centraal. Kriebels in je buik, de hele dag checken of je een appje krijgt en je gedachten dwalen constant af. Maar wat nou als die grote roze wolk in een donkere, grijze kleur verandert? Dat de persoon met wie je alles hebt gedeeld, lief en leed, precies dát vertrouwen tegen je gaat gebruiken? Wat als je ex jouw digitale leven overneemt en al je bewegingen volgt? Dat hoor je in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen van 'Ik Weet Je Wachtwoord':

Ik weet je wachtwoord - Seizoen 2 - Afl. 1

Vorig seizoen terugluisteren?

‘Ik Weet Je Wachtwoord’ is een productie van Daniël Verlaan en De Stroom en wordt mede mogelijk gemaakt door KPN. Wil je meer weten over de reeks? Bekijk dan de website eens of luister hier alle afleveringen!

Gerelateerde artikelen