Samsung S22 opvolger: de belangrijkste geruchten en meer

Samsung fans opgelet! Samsung lanceert binnenkort de nieuwste serie Galaxy toestellen. Benieuwd naar de allerlaatste mobiele snufjes voor de Samsung Galaxy? Voor de opvolger van de Samsung S22 zetten wij de belangrijkste geruchten voor je op een rij.

1. Release begin 2023

De aankondiging van de nieuwe flagshipserie verwachten we begin van februari dit jaar. De verwachting is dat de nieuwste Samsung Galaxy toestellen in de loop van midden februari online verkrijgbaar zullen zijn en in de winkels. Zo was de Samsung S22 in 2022 te koop rond 18 februari en is de maand februari onder Samsung kenners al langer bekend als Samsung Galaxy release maand.

2. Design en formaat

De lineup voor de opvolger van de Samsung Galaxy S22 lijkt qua design niet veel te verschillen als zijn voorganger. Wel zal de opvolger van de S22 volgens TomsGuide iets dikker zijn wegens een nieuwe cameralens in de nieuwe Ultra versie. De laatste geruchten geven aan dat het formaat voor de opvolger van de S22 een 6.1 inch beeldscherm krijgt, de Plus versie een 6.6 inch beeldscherm en de Ultra een 6.8 inch beeldscherm. Dit ligt in lijn met de huidige beeldschermformaten voor de S- en Ultra van de S22 serie.

Samsung: nieuw!
Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra

Premium design, krachtiger en meer opslagruimte! De nieuwe Samsung Galaxy S23 serie is nu verkrijgbaar.

3. Camera's

Voor de camera’s van de nieuwe Galaxy toestellen kijken we uit naar een sterke verbetering in de nieuwe Galaxy Ultra versie. Volgens geruchten brengt Samsung voor de Ultra versie namelijk een ware upgrade met een 200 megapixel camera aan de achterkant. Ter referentie: de huidige S22 Ultra heeft een 108 megapixel camera. Met deze vernieuwde camera maak jij straks de aller scherpste foto’s en video’s voor de zaak. Aan de voorkant zullen de nieuwe Galaxy smartphones waarschijnlijk een 12 megapixel camera krijgen.

4. Kleuren

De nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy S22 opvolgers zijn volgens de geruchten van Tomsguide zwart, creme, groen en licht roze/lavendel. Deze vier kleuren zullen voor alle modellen uit de nieuwe Galaxy S-serie gelden.

5. Meer geheugen en opslag

Als het aan Samsung ligt heb je met de nieuwste Samsung Galaxy toestellen niet langer een gebrek aan ruimteopslag op je mobiele telefoon. Volgens de geruchten starten de Samsung S22 Galaxy Plus en Ultra opvolgers allemaal met een minimale opslagruimte van 256GB. Bij de huidige S22 Plus is dit nog 128GB. Heb jij nog meer ruimte nodig om je zakelijke bestanden te bewaren? Volgens Androidplanet krijgt de nieuwe Galaxy Ultra een variant met maar liefst 1TB opslagruimte.

6. Processor

Volgens Techradar zal de volledige nieuwste Samsung Galaxy serie een enorme prestatieboost krijgen. We hebben het over 36% meer processorsnelheid, 60% meer neurale verwerking (denk aan prestaties op gebied van spraakherkenning en fotobewerking) plus 48% meer grafische prestaties. Dit allemaal dankzij de komst van de Snapdragon 8 Gen 2-processor van Qualcomm. Met deze nieuwe chipset verbetert niet alleen de prestatieverbruik van je telefoon maar gaat ook je batterij langer mee. Zo kun je straks met de nieuwe Samsung Galaxy toestel bijvoorbeeld langer zakelijk bellen en digitaal vergaderen.

7. De Samsung Galaxy S22 opvolgers

De verwachte nieuwe Galaxy serie zal bestaan uit een S-model, een Plus en een Ultra versie. De prijzen van de nieuwe Samsung smartphones zijn nu nog niet bekend. Wanneer deze bekend zijn, wordt dit artikel aangevuld.

Gerelateerde artikelen