Ondernemerspodcast Vallen & Opstaan vanaf the Digital Dutch

Vincent Reinders host van de ondernemerspodcast Vallen & Opstaan was op 11 april 2019 in de Jaarbeurs Utrecht waar de 4e editie van The Digital Dutch plaats vond. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal stonden. Hij vroeg daar aan bezoekers naar hun ondernemersplannen, succes en falen, vallen en weer opstaan.

Vallen & Opstaan special

Vallen & opstaan is een 10-delige ondernemerspodcast van KPN en Dag en Nacht Media en is te beluisteren via Spotify en iTunes. In de afleveringen spreekt host Vincent Reinders met 10 verschillende succesvolle ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hoe ze ooit begonnen zijn, welke uitdagingen ze tegen kwamen en hoe zij daar mee om gingen? In een special van Vallen & Opstaan sprak hij verschillende ondernemers op 'The Digital Dutch' die hieronder te beluisteren zijn.


The Digital Dutch


Fier koffie en thee

Nooit spijt


RTLZ


Yoga


The Digital Dutch 2020

In april 2020 wordt de 5de editie van hét event voor ondernemend Nederland over digitale kansen, inspiratie en innovatie georganiseerd. Wil je er volgend jaar ook bij zijn?Gerelateerde artikelen