Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S21 FE

Samsung heeft een nieuw toestel! De Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) lijkt in veel opzichten op haar grote broer de S21 maar dan met een iets kleiner prijskaartje. Handig voor op de zaak! We laten je zien wat de highlights van dit mooie nieuwe toestel zijn.

Zacht, minimalistisch design

De Samsung Galaxy S21 FE komt beschikbaar in vier prachtige klassieke kleuren. Voor back-to-basic lovers is er een witte en antraciet grijze variant, terwijl de liefhebbers van een kleurtje kunnen kiezen voor lavendelblauw of licht olijfgroen. Maar niet alleen de kleuren van het toestel kenmerken het zachte ontwerp van deze nieuwe product line. Het toestel voelt door zijn matte finish en materiaalkeuze ook ‘zacht’ aan. De contouren van de Samsung S21 FE en de lijnen rondom de camera zijn eveneens zacht afgerond. Met zijn 7,9 mm is het toestel ook nog eens ongelooflijk dun.

Verbluffende beeldkwaliteit

De Samsung S21 staat bekend om zijn prachtig scherpe beeldkwaliteit van het display en dat krijg je nu in de Samsung S21 FE dus ook gewoon. Het 6,4” FHD+ Infinity-O Dynamic AMOLED 2x display is kristalhelder en haarscherp. De hoeveelheid blauwtinten in het beeld is teruggebracht naar slechts 7,5% blauw licht, wat zorgt voor een minder vermoeiende kijkervaring voor je ogen. Gebruik je je toestel even niet? Dan schakelt je batterij een tandje terug om batterij te besparen. Je display is dus niet alleen kraakhelder, maar ook erg slim.

Epic camera

Van een Samsung smartphone mag je verwachten dat de camerakwaliteit weergaloos is en natuurlijk is dat bij de Samsung S21 FE ook weer het geval. Met een 32MP selfie camera maak je in Portrait Mode selfies die van studiokwaliteit zijn. Maak je vlogs? Met de Samsung S21 FE kun je gelijktijdig met de voor én achtercamera filmen, zodat je later beide beelden kunt gebruiken in je montage. Night mode zorgt voor goed verlichte beelden in het donker en met Single Take schiet je met één druk op de knop meerdere beelden achter elkaar, zodat je zelf de beste kunt kiezen. Een toestel voor creatieve makers dus.

Veel meer batterij

Gebruik je de Samsung S21 FE voor je werk? En liefst daarna ook nog om een game of serie te kijken? Dan is dit toestel klaar voor een avondje doorhalen. Met een krachtige batterij van maar liefst 4,500mAh gaat jouw toestel veel langer mee. Even bijladen is trouwens ook zo gepiept: met een Super Fast Charger ben je in iets meer dan een uurtje alweer helemaal opgeladen. Overigens is je toestel zelf ook een oplader: zet je Galaxy Buds oordoppen bovenop je toestel en ze laden snel weer op. Zo kom je onderweg dus nooit zonder een portie muziek en entertainment te zitten.

Samsung S21 FE bij KPN Zakelijk

De Samsung S21 FE is vanaf nu te bestellen bij KPN Zakelijk. Combineer je nieuwe toestel met een Kleinzakelijk Unlimited abonnement, of kies een kleinere databundel. Heb je meerdere toestellen nodig? Kies dan voor de Samsung Galaxy S21 FE met een KPN EEN MKB abonnement. Bezoek onze webshop of neem contact op met een van onze zakelijke adviseurs voor meer informatie.

Product vragen of technische ondersteuning nodig? Bel met de zakelijke helpdesk van Samsung via 0800-3909900.

Gerelateerde artikelen