Alle nieuwe producten die Apple bekend maakte tijdens het Apple Event

Op dinsdag 8 maart was het eerste Apple Event van 2022. Door zakelijke Apple gebruikers werd hier reikhalzend naar uitgekeken. Een overzicht van de nieuwe producten van Apple.

iPhone SE

Allereerst was daar natuurlijk de nieuwe iPhone SE. Een betaalbare iPhone en opvolger van de iPhone SE die twee jaar geleden geïntroduceerd werd. De nieuwe iPhone SE (3e generatie) beschikt over dezelfde snelle A15 chip die ook in de iPhone 13 zit. Daarnaast is het toestel klaar voor gebruik met ons supersnelle 5G netwerk.  

iPhone SE zakelijk bestellen

Goed nieuws voor ondernemers en zakelijke iPhone gebruikers: de nieuwe iPhone SE is al vanaf vrijdag 11 maart te bestellen bij KPN als pre-order. Bijvoorbeeld in combinatie met een Zakelijk Unlimited abonnement. De toestellen worden uitgeleverd vanaf vrijdag 18 maart in volgorde van bestelling.

iPhone 13

Nu we het toch over de iPhone 13 hebben. Op een opvolger van dit in september 2021 geïntroduceerde toestel moeten we waarschijnlijk nog even wachten. Maar Apple had wel een ander leuk nieuwtje: de iPhone 13 en iPhone 13 Pro zijn vanaf vrijdag 11 maart in een stoere nieuwe donkergroene kleur verkrijgbaar.

iPad Air

De iPad Air (5e generatie) heeft een enorme upgrade gekregen. Het toestel heeft een razendsnelle M1 silicon chip gekregen waarmee de iPad Air nu tot de snelste tablets op de markt behoort. Ook nieuw is de 12MP Ultra Wide camera aan de voorzijde. Dankzij de nieuwe feature Center Stage wordt iedereen altijd mooi centraal in beeld gebracht tijdens het videobellen. De nieuwste tablet van Apple is compatible met Apple Pencil en Magic Keyboard. iPad Air heeft een aluminium behuizing en is verkrijgbaar in 5 nieuwe pasteltinten.

Mac Studio

Blij worden professionele Mac-gebruikers van Mac Studio. Een nieuwe desktop computer van Apple die in de product line-up precies tussen de Mac Mini en Mac Pro past. Speciaal voor Mac Studio introduceerde Apple ook een nieuwe chip: M1 Ultra. Een nog krachtigere silicon chip dan de onlangs geïntroduceerde M1, M1 Pro en M1 Max. Je kunt zelf kiezen hoeveel snelheid je nodig hebt: Mac Studio is verkrijgbaar in een M1 Max en M1 Ultra variant.

Mac Studio is een ideale oplossing voor Mac-gebruikers die veel van hun set-up eisen. Denk aan game-ontwikkelaars, sound- en video-editors, fotografen, muzikanten en creatieve studio’s. De connectivity mogelijkheden van het apparaat zijn groots: vier Thunderbolt 4 poorten, een 10GB Ethernet poort, twee USB-C poorten, twee USB-A poorten, een HDMI-poort, koptelefoon-ingang en een SD kaartlezer.

Studio Display

Maak je nieuwe professionele studio set-up compleet met Studio Display. De zeer indrukwekkende nieuwe monitor van Apple. Studio Display heeft een 27 inch beeldscherm net als het grote iMac formaat. Een 5K resolutie beeldscherm met 600 nits helderheid en meer dan een miljard kleuren.

Indrukwekkend zijn ook de ingebouwde speakers met subwoofer, de beste speakers in een Apple beeldscherm ooit. Behalve om op te werken of muziek te luisteren is de nieuwe monitor van Apple nu ook zeer geschikt voor video meetings. Een 12MP camera aan de voorzijde en de handige nieuwe Center Stage feature zorgen ervoor dat je altijd scherp en centraal in beeld bent.

Studio Display is los te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld je MacBook Pro, Mac Mini of Mac Pro. Je kunt tot wel drie beeldschermen tegelijk aansluiten. Ook kun je het scherm desgewenst aan de muur ophangen en in verticale positie gebruiken. In combinatie met de nieuwe Mac Studio is je nieuwe studio set-up natuurlijk compleet. Voor een ideale workflow heeft Studio Display zelf ook nog een supersnelle A13 chip, drie USB-C poorten en een Thunderbolt poort.

Gerelateerde artikelen