8 Prachtige accessoires voor jouw thuiskantoor

Een productieve (thuis)werkdag start met een opgeruimde werkplek. Of misschien zelfs met een compleet ingericht thuiskantoor vol accessoires waar je blij van wordt. Ruim de boel daarom eens flink op en decoreer jouw thuiswerkplek daarna met deze leuke (en praktische!) accessoires.

1. Toetsenbord en muis

Wie zegt dat een toetsenbord en muis puur functionele items zijn? Tegenwoordig is er een rijke selectie aan design gadgets te verkrijgen. Zoals deze ergonomische muis van Logitech. Ook een gekleurd toetsenbord (deze is van Trust) in de stijl van jouw woonpalet behoort tot de mogelijkheden.

2. Modieuze stroomkabel

Nog een stapje verder kun je natuurlijk ook je stekkerdoos of stroomblok compleet vervangen. Bijvoorbeeld met dit fraaie exemplaar van Avolt. Dit vierkante stekkertje is onder andere verkrijgbaar in allerlei hippe pasteltinten.


Vtwonen x KPN magazine

Realiseer je ideale thuiswerkplek met inspiratie uit het vtwonen x KPN Zakelijk magazine.

Download


3. Hete koffie!

Zo druk aan het werk dat je koffie (of thee) nog weleens koud wordt tijdens het werken? Met dit mooie warmhoudplaatje voor op je bureau is dat voortaan verleden tijd. Het apparaatje werkt via USB en je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen. Zo blijft je koffie warm en jij scherp.

4. En toen was er licht

Met een nieuwe lamp geef je jouw thuiswerkplek direct een hele snelle make-over. Kies bijvoorbeeld voor deze linnen tafellamp in een origami-lampionvorm die helemaal aansluit op de laatste interieurtrends voor dit jaar. Of kies voor een stoere glazen designerlamp.

5. Goed geluid

Wist je dat bepaalde muziek jou in opperste concentratie kan brengen zodat je productiever wordt? Je hersenen zijn te trainen, dus als jij steeds dezelfde ‘focusplaylist’ aanzet tijdens je werktijd, schakelen je hersenen sneller over op deze sterke concentratiemodus waardoor je ‘flow’ krijgt. Welke muziek je daarvoor het liefste gebruikt mag je zelf kiezen. Maar met deze noise-cancelling headphones van Apple of mooie JBL bluetooth speaker klinkt het geluid sowieso altijd goed.

6. Magneetbord

Met een magneetbord boven je bureau heb je notities of belangrijke data altijd in het vizier. Maar je kunt een magneetbord juist ook als inspiratieplek gebruiken. Bijvoorbeeld door er foto’s van dingen waar je blij van wordt op te hangen. Dit exemplaar van vtwonen hang je met 1 schroef op zijn plek, wel zo makkelijk.

7. Koningsblauw past bij jou

Koningsblauw is dé trendkleur van dit jaar. Dus wil je direct een modieuze look voor je thuiswerkplek? Kies dan gewoon één hele mooie accessoire in deze statement kleur. Dat kan een plantentafel zijn, maar ook een koffiekopje, notitieboek of vaas. Een pittige kleur die tegelijkertijd ook rust en helderheid uitstraalt.

8. Supersnelle werkmaat

De allerbeste accessoire voor jouw thuiskantoor is natuurlijk supersnel internet zodat jij nog sneller je werk af hebt. Met een SuperWifi punt van KPN heb jij op elke plek in je huis een razendsnelle verbinding. Dus ook op zolder of in je tuinhuis. Wist je dat KPN tegenwoordig zelfs internetsnelheid tot 4 Gbit per seconde aanbiedt?

Meer tips en inspiratie voor jouw thuiskantoor? Lees ons artikel over de laatste woontrends of download het gratis vtwonen magazine vol thuiswerkplekinspiratie.

Gerelateerde artikelen