Vallen & Opstaan: Zo wist Mama Deli de grootste coronaklappen op te vangen

In de nieuwste aflevering van Vallen & Opstaan ontvangt Vincent Reinders dit keer Mariëlle Smit. In 2020 lanceert ze het succesvolle babyvoedingmerk Mama Deli, terwijl ze haar andere bedrijf MME Hospitality door de coronacrisis probeert te loodsen.

Vallen & Opstaan seizoen 4 - afl. 2:

Mariëlle Smit (Mama Deli)

De passie voor ondernemen heeft Mariëlle al vroeg te pakken. In 2011, op 21-jarige leeftijd, lanceert ze het hostess- en evenementenbureau MME Hospitality. Negen jaar later, als kersverse moeder komt ze op het gouden idee voor vriesverse babyvoeding met Mama Deli. Terwijl er harde coronaklappen vallen bij MME Hospitality en ze vrijwel haar hele team moet ontslaan, weigeren grote supermarkten Mama Deli op te nemen in hun assortiment.

Maar Mariëlle geeft niet op. Wil je weten hoe Mariëlle deze uitdagingen overwon? Luister dan nu de nieuwste aflevering van Vallen & Opstaan:

Vallen & Opstaan Seizoen 4 - Afl. 2 Mama Deli

KPN helpt ondernemend Nederland graag vooruit. Door de beste telecomoplossingen te bieden met de beste service. Benieuwd hoe KPN jou verder kan helpen? Ga dan naar kpn.com/zakelijk.

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is geïnteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen